Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Saat 2 de ümraniyeyi tamamen esir almış olur. Saat 2:30 3 gibi ataşehire gelir. 3 3:30 gibide Kadıköy.
Uyu mu diyorsun yani dedim bir kar tanesi göreyim de yatayın dedim o yüzden uyumadım 3.30 geç yarım saat içinde uyucam gelirse gelir gelmezse uyurum uykum geliyor..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260101_014426_Meteoroloji.jpg
    Screenshot_20260101_014426_Meteoroloji.jpg
    562.4 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20260101_014506_Meteoroloji.jpg
    Screenshot_20260101_014506_Meteoroloji.jpg
    690.6 KB · Görüntüleme: 20
Neyse ben uyumaya geçiyorum yavaştan. İyi geceler inşallah sabah karlı bir sabaha uyanırım..

gfseu-0-300.png

GFS KULEDEN DÖNEN VAR dikkat dikkat

Ümraniye kara teslim oldu. Sıra ataşehir ve kadıköyde inşallah

Yazdıklarınızı okuyunca uyumaktan vazgeçtim dedim son kez ne yazdılar kütle hızlandığını duyunca vazgeçtim

Düzce merkez ne zaman kar alır of vortex düzceye vurucak mı arkadaşlar kaç cm alır sabırsızlanıyorum camdan gözümü ayıramıyorum şuan heryer dondu buz oldu ne zaman kar başlar

Düzce merkez ne zaman kar alır of vortex düzceye vurucak mı arkadaşlar kaç cm alır sabırsızlanıyorum camdan gözümü ayıramıyorum şuan heryer dondu buz oldu ne zaman kar başlar
DEFALARCA YAZDIM BEKLEYECEKSİNİZ DİYE DÜZCE SAKARYA HATTI UYUSUN UYANSIN GEÇ DE UYANMASIN

Bu arada yeni yılınız kutlu olsun nice mutlu senelere bol yağışlı bol karlı bi yıl olsun inşallah önümüzdeki tüm yıllar hayırlı geceler düzce merkez ne olur arkadaşlar vortex vurur mu kaç cm kar alır lütfen cvplarmısınız ❤️

istanbulda yaşayan arkadaşlarım bence hızlanmasını değil yavaşlamasını isteyin girdiği yerde daha fazla kalır daha fazla örtü bırakır uyuyun sabaha bembeyaz uyanın

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri