Mert
Fırtına Takipçisi
Hocam haklısında sabırsızlanıyorum aşırı seviyorum karı ne zaman baslar vortex vurur mu uyuyamıyorum vallahiDEFALARCA YAZDIM BEKLEYECEKSİNİZ DİYE DÜZCE SAKARYA HATTI UYUSUN UYANSIN GEÇ DE UYANMASIN
Hocam haklısında sabırsızlanıyorum aşırı seviyorum karı ne zaman baslar vortex vurur mu uyuyamıyorum vallahiDEFALARCA YAZDIM BEKLEYECEKSİNİZ DİYE DÜZCE SAKARYA HATTI UYUSUN UYANSIN GEÇ DE UYANMASIN
Evet birazRüzgarın yönü değişti sanki kütle içeri batıya kıvrılır gibi oluyor sanki ne diyorsunuz?
UYUYUN 9 DA UYANIN 6 saatlik periyotlarda radar takibi yapınızHocam haklısında sabırsızlanıyorum aşırı seviyorum karı ne zaman baslar vortex vurur mu uyuyamıyorum vallahi
saolSabaha doğru galiba
Evet hızlanıyor bu arada. Çok hızlanmasında girdiği bölgede dursun kar yapsınAha benim buraya gelmesine ramak kaldı gibi hafiften kıvrılmaya başladı çok çok hafif batılıyor..
havada bulut felan oluştu mu ?Aha benim buraya gelmesine ramak kaldı gibi hafiften kıvrılmaya başladı çok çok hafif batılıyor..
Aynen o da önemli hafif yarım santimlik örtü gibi olmasın..Evet hızlanıyor bu arada. Çok hızlanmasında girdiği bölgede dursun kar yapsın
Yarım saattir vardı az 1 2 km ötemdehavada bulut felan oluştu mu ?
Ne zaman kuvvetlenir acaba şimdi çok hafif sıklığı arttı tam atmaya başlayınca haber vericem..5 10 saniyede bir küçük küçük atıştırmaya başladı..
5-10 dkNe zaman kuvvetlenir acaba şimdi çok hafif sıklığı arttı tam atmaya başlayınca haber vericem..
Şükür kavuşturana başladı hocam Kadıköy Göztepe alıyoruz hocammmmm5-10 dk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.