atmoX
Hava Meraklısı
Hocam 100 rakımda şuan kar varGiresun ne zmn Kara cevirir
Hocam 100 rakımda şuan kar varGiresun ne zmn Kara cevirir
Vallah ben Görele deyim az cise var birde Giresun merkezde varmı suanHocam 100 rakımda şuan kar var
Hocam meydan civarında yok galiba ben meydana uzağım ama stadyum tarafında full kar var göreleyede yakında gelirVallah ben Görele deyim az cise var birde Giresun merkezde varmı suan
Egtim araştırmanın oraya zaten hep erken yagiyoHocam meydan civarında yok galiba ben meydana uzağım ama stadyum tarafında full kar var göreleyede yakında gelir
Evet genellikle öyle oluyoEgtim araştırmanın oraya zaten hep erken yagiyo
Masallah daha yemi basladi ama merkezin tepelrinde bi 15cm bekliyorumSakarya yaklaşık 10 cm
Merkeze göre Kuzey kesimlerde birikim daha fazla inşallah devam eder bereketli olsun tüm bölgelerimizdeMasallah daha yemi basladi ama merkezin tepelrinde bi 15cm bekliyorum
Umarım hep boyle ulke sistemleri olurMerkeze göre Kuzey kesimlerde birikim daha fazla inşallah devam eder bereketli olsun tüm bölgelerimizde
150 rakim ustu yagiyodur suan ya da 200 suan trabzonds oyle cunkuGiresun'a kar ne zmn baslar
Kıyı birde Gorele150 rakim ustu yagiyodur suan ya da 200 suan trabzonds oyle cunku
Ogleden sonraKıyı birde Gorele
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.