viperhleios
Hava Meraklısı
sarıyer bembeyaz herkes dışarda muhteşem ya hala yagıyor yarim saattir
Nasip ederse bize de yarın hocamsarıyer bembeyaz herkes dışarda muhteşem ya hala yagıyor yarim saattir
Çok yavaş geliyor rüzgar yüzünden bir de inşallah biraz destek verir küçük deklerde çünkü sanki gücü azalıyor gibi çok yavaş geliyor çünküBu kütleler ne zaman güneye inecek ya
inşallah yağar hocamNasip ederse bize de yarın hocam![]()
Sarıyer ve Beykoz en çok alan ilçeler şuanŞuan hangi ilçelerde kadar var söyleyebilirmisiniz
Bu asla yarım saate inmez suan kütle cok yavas yarın sabaha karsı güneye ulasır öğlende istanbul geneli kar gecisleri olurYarım saate güneye inecek gibi
Oakadar uzun sürmez radardan bakıyorum. Anadolu yakasına girmek üzereBu asla yarım saate inmez suan kütle cok yavas yarın sabaha karsı güneye ulasır öğlende istanbul geneli kar gecisleri olur
Güney derken ben tuzla, pendik civarından bahsettimOakadar uzun sürmez radardan bakıyorum. Anadolu yakasına girmek üzere
Ha evet oralar anca sabaha doğruGüney derken ben tuzla, pendik civarından bahsettim
Vortex ihtimali bitti mi?Oakadar uzun sürmez radardan bakıyorum. Anadolu yakasına girmek üzere
Yok vortex yarın bir yeri vuracak ama nereyi vuracak o önemliVortex ihtimali bitti mi?
Yok vortex yarın bir yeri vuracak ama nereyi vuracak o önemli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.