Noxium
Hava Meraklısı
Radar görüntülerine nerden bakıyoruz nasıl giriş yapacagim
Radar görüntülerine nerden bakıyoruz nasıl giriş yapacagim
Her yeni sisteme açılır bence yılbaşı sistemi diye kalmaz4k hayırlı olsun birde bu konu bitince yeni konuwlar acacakmiyiz
Onu bilmiyorum da büyük bir kütle geliyor yolda şuan.. Boğaz hattına yağış alacak büyük ihtimalle.. Anadolu yakasına geliyor büyük bir çoğunluğu..Arkadaşlar radar doğruluğunu ölçmek adına bu bölgede yaşayan biri varmı kar yağıyomu
Ben tuzladayım bize doğru geliyo gibi 5 dk ya anlaşılır ama hatalı benceArkadaşlar radar doğruluğunu ölçmek adına bu bölgede yaşayan biri varmı kar yağıyomu
Yok ya baya baya boğaz hattına vuracak gibi.. Bu görüntü 6 dakika ilerisi. Şimdi hafif sol yapıyor rüzgar yönüyle..Onu bilmiyorum da büyük bir kütle geliyor yolda şuan.. Boğaz hattına yağış alacak büyük ihtimalle.. Anadolu yakasına geliyor büyük bir çoğunluğu..
Hocam siz hangi yerden bakıyosunuz radaraYok ya baya baya boğaz hattına vuracak gibi.. Bu görüntü 6 dakika ilerisi. Şimdi hafif sol yapıyor rüzgar yönüyle..
bende kağıthanedeyim hocam alacak inşallah yahya kemal taraflarındayımBurası alır mı sizce
Ekli dosyayı görüntüle 911
kanka bütün radarlar mgm ye bağlı diye biliyom hemen hemen aynısını göstermesi lazım yanlış biliyosam düzeltinHocam siz hangi yerden bakıyosunuz radara
Gültepedeyim ben reis inşallahbende kağıthanedeyim hocam alacak inşallah yahya kemal taraflarındayım
Ya windy den bakıyomda çok güvenilir değil 2 dk da farklı bişe oluyo ondan dedimkanka bütün radarlar mgm ye bağlı diye biliyom hemen hemen aynısını göstermesi lazım yanlış biliyosam düzeltin
Kadıköy alıyor diyosunnYok ya baya baya boğaz hattına vuracak gibi.. Bu görüntü 6 dakika ilerisi. Şimdi hafif sol yapıyor rüzgar yönüyle..
Büyük ihtimalle geliyor gibi şuan rüzgar ani bi değişiklik yapmazsa..Kadıköy alıyor diyosunn
Yağarsa hepsi tutar mı acaba ya ben hangisine inanıcam sıcaklık için? Google ile MGM arasında 4 derece fark var Google -2, MGM 2 diyor sıcaklık için..Büyük ihtimalle geliyor gibi şuan rüzgar ani bi değişiklik yapmazsa..
İLK kez takip ediyorsunuz galiba SICAKLIKLARA TAKILMAYIN gelecek olan her yağış kar olacak düşecek yağışın gelmesi ile sıcaklık 0 ve altına inerYağarsa hepsi tutar mı acaba ya ben hangisine inanıcam sıcaklık için? Google ile MGM arasında 4 derece fark var Google -2, MGM 2 diyor sıcaklık için..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.