Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ALLAHIM TEK İSDEĞİM ŞU YIKILASI GAZİOSMANPAŞADA 1 OCAKTA 20CM KAR GÖRMEK PATLAT ABİİİİ EGEEEEEE
Deliricem vallahi ben greve çıkıyom 31 aralıkta göşürüz model felan bakmıcam 30 aralıkta ne olucak bakıcam benle greve gelen varmı

ALLAHIM TEK İSDEĞİM ŞU YIKILASI GAZİOSMANPAŞADA 1 OCAKTA 20CM KAR GÖRMEK PATLAT ABİİİİ EGEEEEEE
Deliricem vallahi ben greve çıkıyom 31 aralıkta göşürüz model felan bakmıcam 30 aralıkta ne olucak bakıcam benle greve gelen varmı
Sjsjsjsj toplu grev yapalım

7 10 12 15 17 Ocak tarihleri çok yakından incelenmeli özellikle 10'dan sonra. Şuan bize kötü gibi geliyor sanki ama 10 ocaktan sonra yılların efsanesini kovalayabiliriz

gensnh-0-1-0.png

BÖYLE BİR DESENİ KAÇIRDIK yanarım ona yanarım 81 ile kar yağdıracak potansiyel sahibi bir dizilimdi doğrandı İSPANYASINI PATLATAYIM

Bende girmek istiyorum ama heyecandan grev yapasım gelmiyor birlikte girsek aslında fena olmaz ama işte boşa bir ümit var içimde hala..

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri