ege bu saatten sonra ab üretemez çekirdek zaten çok yukarda eğer üretirse tüm tahminlere revize gelir bu da beklenen yüksek basınç tahminleri komple silinmesi demek
--°
Yükleniyor
değişim olmaz ise 300 rakıma kar yağacakYaaa bende istiyom muq
İhtimal varmı üretirmi senceege bu saatten sonra ab üretemez çekirdek zaten çok yukarda eğer üretirse tüm tahminlere revize gelir bu da beklenen yüksek basınç tahminleri komple silinmesi demek
Kıyıyada bekleniyoda zaten sunun gibi olsa güzel yanideğişim olmaz ise 300 rakıma kar yağacak
kıyı için ihtimal düşük -8 sokmayan bir ecmwf varKıyıyada bekleniyoda zaten sunun gibi olsa güzel yani
imkansız diye bir şey yoktur ancak %10İhtimal varmı üretirmi sence
Sjsjsjsj toplu grev yapalımALLAHIM TEK İSDEĞİM ŞU YIKILASI GAZİOSMANPAŞADA 1 OCAKTA 20CM KAR GÖRMEK PATLAT ABİİİİ EGEEEEEE
Deliricem vallahi ben greve çıkıyom 31 aralıkta göşürüz model felan bakmıcam 30 aralıkta ne olucak bakıcam benle greve gelen varmı
Kadir hocam ağzından kaçırdı 20 ocakta bişi bekliyomuş ama vaade çok uzunkutup girdabı ocak 10 zayıflama eğilimi devam ediyor yeni bir sistem varlığı uzakta olsa görülebilir
Ben varım bu işeSjsjsjsj toplu grev yapalım
Yani bence oyle olmaz ya ecmwf disinda digerlerinde soguk uygunkıyı için ihtimal düşük -8 sokmayan bir ecmwf var![]()
Bende girmek istiyorum ama heyecandan grev yapasım gelmiyor birlikte girsek aslında fena olmaz ama işte boşa bir ümit var içimde hala..ALLAHIM TEK İSDEĞİM ŞU YIKILASI GAZİOSMANPAŞADA 1 OCAKTA 20CM KAR GÖRMEK PATLAT ABİİİİ EGEEEEEE
Deliricem vallahi ben greve çıkıyom 31 aralıkta göşürüz model felan bakmıcam 30 aralıkta ne olucak bakıcam benle greve gelen varmı
bende Balıkesir deyim 3 yıldır düzgün bişi yok geçen sende hiç yağmadı nerdeyse yılbaşında yağış bile yok 3 haftadır model takibindeyimKadir hocam ağzından kaçırdı 20 ocakta bişi bekliyomuş ama vaade çok uzun
Harbi miArkadaşlar İkon son güncellemede egede alçak basınc patlatmıs suan ikonu takip edin acill
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.