Mert
Fırtına Takipçisi
arkadaslar düzce ne durumda bilgilendirirmisiniz lütfen kaç cm kar alır kaç gün kar alır
avrupaEkli dosyayı görüntüle 529
Ekli dosyayı görüntüle 531
bu ao bize sıkıntı çıkarırmı ben çok yukarı dogru geri ivlemelendiği için sanmıyorum
tam avrupaya giderken yukarı çıktığı için geri toparlanıyor onu napacaz hocamavrupa
Nası Avrupa onuda desen yani iniş ve çıkış var neye göre dedin acabaavrupa
oglum sorunlu musun sen avrupa yaziyosun bi açikla neye gore avrupa bende gider bu endexe bakarim doğu yazar giderimavrupa
Nası Avrupa onuda desen yani iniş ve çıkış var neye göre dedin acaba
Kadir hocanın dediğine göre negatif kalması çok uzun süre pek iyi bir ifade olmuyor ama saçaklı olması lazım ani düşüşler yada çıkışlar lazım bize. Modelde indi ve çıktı sistem alıyoruz 2 tane zaten sonrası için bugun yine ORTALAMA için negatifde. Ne çok fazla negatif iyi nede çok fazla pozitif iyi ANİ DÜŞÜŞLER ARIYORUZ. Çok negatif kalırsa ortalamada yada az saçaklanmada Batı avrupaya gider. Saçaklanmalı pozitife yakın olursa KADİR HOCANIN dediğine göre bize sistem inme ihtimali dogar.oglum sorunlu musun sen avrupa yaziyosun bi açikla neye gore avrupa bende gider bu endexe bakarim doğu yazar giderim
ek olarak sayısal modeller 27 aralık tarihinde inen soğumayı daha doğulu bekliyordu peşine inen de ortadan dalıyordu bu sefer batılı olunca sonuç böyle oluyorKadir hocanın dediğine göre negatif kalması çok uzun süre pek iyi bir şey ifade olmuyor ama saçaklı olması lazım ani düşüşler yada çıkışlar lazım bize. Modelde indi ve çıktı sistem alıyoruz 2 tane zaten sonrası için bugun yine ORTALAMA için negatifde. Ne çok fazla negatif iyi nede çok fazla pozitif iyi ANİ DÜŞÜŞLER ARIYORUZ. Çok negatif kalırsa ortalamada yada az saçaklanmada Batı avrupaya gider. Saçaklanmalı pozitife yakın olursa KADİR HOCANIN dediğine göre bize sistem inme ihtimali dogar.
vermezgfs verirmi sizce
hangi modellere bakıyorsun bilmiyorum ama ne zaman baksam 10 gündür bütün modeller ya kırım üstünden yada batıdan sokuyordu soguk kısmıek olarak sayısal modeller 27 aralık tarihinde inen soğumayı daha doğulu bekliyordu peşine inen de ortadan dalıyordu bu sefer batılı olunca sonuç böyle oluyor
negatife inip yükseliyor gördüğünüz gibiKadir hocanın dediğine göre negatif kalması çok uzun süre pek iyi bir şey ifade olmuyor ama saçaklı olması lazım ani düşüşler yada çıkışlar lazım bize. Modelde indi ve çıktı sistem alıyoruz 2 tane zaten sonrası için bugun yine ORTALAMA için negatifde. Ne çok fazla negatif iyi nede çok fazla pozitif iyi ANİ DÜŞÜŞLER ARIYORUZ. Çok negatif kalırsa ortalamada yada az saçaklanmada Batı avrupaya gider. Saçaklanmalı pozitife yakın olursa KADİR HOCANIN dediğine göre bize sistem inme ihtimali dogar.
gfsde düzelme bekliyorum benvermez
ilk baş bu sistemi kovaladıgımız zaman ocak ilk haftayı sert kış koşulları bekliyordu el mahkum böyle olunca revize geldihangi modellere bakıyorsun bilmiyorum ama ne zaman baksam 10 gündür bütün modeller ya kırım üstünden yada batıdan sokuyordu soguk kısmı
bütün model çıktılarını neredeyse SS aldım onlarda sadece GFS 0.25 çıktısında 19 aralıkta 18Z'de dogudan sokuyor. Benim aldıgım SS hepsinde soguk ya ortadan YADA balkanlardan giriyor?ilk baş bu sistemi kovaladıgımız zaman ocak ilk haftayı sert kış koşulları bekliyordu el mahkum böyle olunca revize geldi
kaybolan yok kesinliği olmayan verilerle burda kar yağdıran sizlersiniz sonuç ortada RAKIM sisteminden kuru soğuktan öteye geçmiyor öyle değil mi ? ne yazdıysam o oldu KESİNLİĞİ olmayan verileri paylaşma gereği duymadım kar yağacak desem istanbul şöyle böyle olacak desem ne olacakmoral bozukluğu yaratmaktan başka işe yaramıyon yav vallahi modeller sistemi verirse yine kaybolursun takmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.