Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar düzce ne durumda bilgilendirirmisiniz lütfen kaç cm kar alır kaç gün kar alır

1766674996817.png
1766675019791.png
bu ao bize sıkıntı çıkarırmı ben çok yukarı dogru geri ivlemelendiği için sanmıyorum

Nası Avrupa onuda desen yani iniş ve çıkış var neye göre dedin acaba
oglum sorunlu musun sen avrupa yaziyosun bi açikla neye gore avrupa bende gider bu endexe bakarim doğu yazar giderim
Kadir hocanın dediğine göre negatif kalması çok uzun süre pek iyi bir ifade olmuyor ama saçaklı olması lazım ani düşüşler yada çıkışlar lazım bize. Modelde indi ve çıktı sistem alıyoruz 2 tane zaten sonrası için bugun yine ORTALAMA için negatifde. Ne çok fazla negatif iyi nede çok fazla pozitif iyi ANİ DÜŞÜŞLER ARIYORUZ. Çok negatif kalırsa ortalamada yada az saçaklanmada Batı avrupaya gider. Saçaklanmalı pozitife yakın olursa KADİR HOCANIN dediğine göre bize sistem inme ihtimali dogar.

Son düzenleme:
Kadir hocanın dediğine göre negatif kalması çok uzun süre pek iyi bir şey ifade olmuyor ama saçaklı olması lazım ani düşüşler yada çıkışlar lazım bize. Modelde indi ve çıktı sistem alıyoruz 2 tane zaten sonrası için bugun yine ORTALAMA için negatifde. Ne çok fazla negatif iyi nede çok fazla pozitif iyi ANİ DÜŞÜŞLER ARIYORUZ. Çok negatif kalırsa ortalamada yada az saçaklanmada Batı avrupaya gider. Saçaklanmalı pozitife yakın olursa KADİR HOCANIN dediğine göre bize sistem inme ihtimali dogar.
ek olarak sayısal modeller 27 aralık tarihinde inen soğumayı daha doğulu bekliyordu peşine inen de ortadan dalıyordu bu sefer batılı olunca sonuç böyle oluyor

ek olarak sayısal modeller 27 aralık tarihinde inen soğumayı daha doğulu bekliyordu peşine inen de ortadan dalıyordu bu sefer batılı olunca sonuç böyle oluyor
hangi modellere bakıyorsun bilmiyorum ama ne zaman baksam 10 gündür bütün modeller ya kırım üstünden yada batıdan sokuyordu soguk kısmı

Kadir hocanın dediğine göre negatif kalması çok uzun süre pek iyi bir şey ifade olmuyor ama saçaklı olması lazım ani düşüşler yada çıkışlar lazım bize. Modelde indi ve çıktı sistem alıyoruz 2 tane zaten sonrası için bugun yine ORTALAMA için negatifde. Ne çok fazla negatif iyi nede çok fazla pozitif iyi ANİ DÜŞÜŞLER ARIYORUZ. Çok negatif kalırsa ortalamada yada az saçaklanmada Batı avrupaya gider. Saçaklanmalı pozitife yakın olursa KADİR HOCANIN dediğine göre bize sistem inme ihtimali dogar.
negatife inip yükseliyor gördüğünüz gibi

Şurda ki çıktı iyi buna bile iyi diyemiyorsun ya ben ne anladım senin objektifliğinden önüne gelen veriye bile güvenmeyip xxx olabilir xxx olacak diyorsun

hangi modellere bakıyorsun bilmiyorum ama ne zaman baksam 10 gündür bütün modeller ya kırım üstünden yada batıdan sokuyordu soguk kısmı
ilk baş bu sistemi kovaladıgımız zaman ocak ilk haftayı sert kış koşulları bekliyordu el mahkum böyle olunca revize geldi

ilk baş bu sistemi kovaladıgımız zaman ocak ilk haftayı sert kış koşulları bekliyordu el mahkum böyle olunca revize geldi
bütün model çıktılarını neredeyse SS aldım onlarda sadece GFS 0.25 çıktısında 19 aralıkta 18Z'de dogudan sokuyor. Benim aldıgım SS hepsinde soguk ya ortadan YADA balkanlardan giriyor?

moral bozukluğu yaratmaktan başka işe yaramıyon yav vallahi modeller sistemi verirse yine kaybolursun takmayın

moral bozukluğu yaratmaktan başka işe yaramıyon yav vallahi modeller sistemi verirse yine kaybolursun takmayın
kaybolan yok kesinliği olmayan verilerle burda kar yağdıran sizlersiniz sonuç ortada RAKIM sisteminden kuru soğuktan öteye geçmiyor öyle değil mi ? ne yazdıysam o oldu KESİNLİĞİ olmayan verileri paylaşma gereği duymadım kar yağacak desem istanbul şöyle böyle olacak desem ne olacak

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri