blmciturk
Fırtına Takipçisi
Gfs gece 1-2 arası ecmwf 22.00-23.00 arasiBugunku sıradaki gfs ve ecmwf güncellemeleri kaçta
Gfs gece 1-2 arası ecmwf 22.00-23.00 arasiBugunku sıradaki gfs ve ecmwf güncellemeleri kaçta
AY SONU SOĞUK geliyor tweet attıkadir hocadan hiç haber yok k
ay gereği ocak ayında olsak inerdi eriyor gelene kadar ek olarak kutup rüzgarıSey sorcam bu -10 -12 niye giremiyor?
yükselmesi lazım iskandinava abler sistemi bölüyo inemiyo şimdi sırada bu vararkadaşlar sabah ve öğlen güncellemesi ile modumuz düşmüştü ama şunu unutmayın masanın sahibi biziz o sistem gelecek
azor güçlenmeye devam ederse kaçmazİnşallah İtalya’ya kaçmaz ecmwf iyi gelecek bence motivemiz olcak
Boğaz hattı boş diye inmemiş alçak atmış geriyegem 31 aralik akşam
evetŞimdi gfs öğleye göre iyi geldi mi biri soylesin
O değişir kar değerleri filan daha çok var şuan önemli olan sistemin geliceğiGfs sistemi 4 araliga kadar cekmis ama assiri iyi gelmis diyebilirim istanbul kiyilari felan idare Eder 3 cm gosteriyor ama silivri tekirdag cork tarafi 15 cm gosteriyor yani zonguldak yuksek kesimleri 60 cm gozukuyor windy de turkiyenin %60 kar almost gozukuyor
EN İYİ GÖRÜNTÜ BUDUR ama ihtimal %1gem 31 aralik akşam
Yani tam olarak guclu denemez -10 nerdeyse giremiyo***** yok kendi fikrim%70 sistemi aliriz cunku 6 gun boyunca her guncellemenin cogunda verdi 10 gun felan kaldi ama 5 gun veya 6 gun sonra netlesir hayla sistemi guclu vermeyede devam ediyor arada gidiyor ama sonraki guncellemede hemen geri getiriyor benim fikrim sistem garanti bizde insallahda gelir sadece bana gore nereye ne kadar yagar ben kendimden%70 emin oldum sistemi aliriz
azor yüzünden mi en iyi görüntü diyorsun?EN İYİ GÖRÜNTÜ BUDUR ama ihtimal %1keşke keşke keşke
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.