Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
hocamdanda kap geldiyse :p

arkadaşlar sabah ve öğlen güncellemesi ile modumuz düşmüştü ama şunu unutmayın masanın sahibi biziz o sistem gelecek

İnşallah İtalya’ya kaçmaz ecmwf iyi gelecek bence motivemiz olcak

gem 31 aralik akşam

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251221_202409_Chrome.jpg
    Screenshot_20251221_202409_Chrome.jpg
    391.2 KB · Görüntüleme: 31
Şimdi gfs öğleye göre iyi geldi mi biri soylesin

Gfs sistemi 4 araliga kadar cekmis ama assiri iyi gelmis diyebilirim istanbul kiyilari felan idare Eder 3 cm gosteriyor ama silivri tekirdag cork tarafi 15 cm gosteriyor yani zonguldak yuksek kesimleri 60 cm gozukuyor windy de turkiyenin %60 kar almost gozukuyor

Gfs sistemi 4 araliga kadar cekmis ama assiri iyi gelmis diyebilirim istanbul kiyilari felan idare Eder 3 cm gosteriyor ama silivri tekirdag cork tarafi 15 cm gosteriyor yani zonguldak yuksek kesimleri 60 cm gozukuyor windy de turkiyenin %60 kar almost gozukuyor
O değişir kar değerleri filan daha çok var şuan önemli olan sistemin geliceği

***** yok kendi fikrim%70 sistemi aliriz cunku 6 gun boyunca her guncellemenin cogunda verdi 10 gun felan kaldi ama 5 gun veya 6 gun sonra netlesir hayla sistemi guclu vermeyede devam ediyor arada gidiyor ama sonraki guncellemede hemen geri getiriyor benim fikrim sistem garanti bizde insallahda gelir sadece bana gore nereye ne kadar yagar ben kendimden%70 emin oldum sistemi aliriz

Farkinda misiniz sistem gelirse buralar sessizlesir artik eskisi gibi kimse gelmez :D

***** yok kendi fikrim%70 sistemi aliriz cunku 6 gun boyunca her guncellemenin cogunda verdi 10 gun felan kaldi ama 5 gun veya 6 gun sonra netlesir hayla sistemi guclu vermeyede devam ediyor arada gidiyor ama sonraki guncellemede hemen geri getiriyor benim fikrim sistem garanti bizde insallahda gelir sadece bana gore nereye ne kadar yagar ben kendimden%70 emin oldum sistemi aliriz
Yani tam olarak guclu denemez -10 nerdeyse giremiyo

Geri