Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu sene stratosfer çok kararsiz o yüzden modellerdeki tutarsızlık 1-2 gün devam eder sonra kesişirler bence umarım bize gelir sistem

Gfs istanbul diyogramı kar vermişte gfs
modeli niye vermemiş

Ekli dosyalar

• IMG_20251221_101717.jpg
    IMG_20251221_101717.jpg
    344.7 KB · Görüntüleme: 8
Arkadaşlar kusura bakmayın bu konularda biraz bilgisizim 1 haftadır sistemi inceliyoruz iyi hoş şuanlık modellerde gösteriyor fakat günlük hayatımızda kullandığımız hava durumu programları 31- 1-2 günleri 10 derece gösteriyor neden böyle farklılıklar var

Arkadaşlar kusura bakmayın bu konularda biraz bilgisizim 1 haftadır sistemi inceliyoruz iyi hoş şuanlık modellerde gösteriyor fakat günlük hayatımızda kullandığımız hava durumu programları 31- 1-2 günleri 10 derece gösteriyor neden böyle farklılıklar var
Onlar 6 günlük falan degilmi daha sisteme 10-9 gün var

hocam onlar netleşene kadar göstermezler

Gunde 1 defa bizimle baglantili vermesi gerekiyor son 5-6 kalada direkt bize vermesi gerekiyor. Tahminimi yaziyorum. YB uste tirmandikca ve lanet ispanya hatti AB yok oldukca ustten sistemi bize verecektir. 25-26 araliktan sonra avrupada YB bekliyorum. 28 aralik gibide hafifden soguk hava atagi emarelerini bekliyorum dostlar

Öğlen çok iyi gelecek diye düşünüyorum sistem tam inecek bence 🙂ama 5 ocaktan sonra Avrupa’ya soğuk inebilir inse biz biteriz

Öğlen çok iyi gelecek diye düşünüyorum sistem tam inecek bence 🙂ama 5 ocaktan sonra Avrupa’ya soğuk inebilir inse biz biteriz
eger 28 aralikta o minik dun aksam Kadir hocanin gosterdigi soguma inerse Avrupa sansi biter. Blokaj ile bize patir patir sistem iner. Avrupada yuksek olur cunku bir sistemin direkt bize inmesi cekirdegin ustumuzde konumlanmasi anlamina geliyor ve koridoru acmis oluyor buda bizlere 15 gun boyunca ara ara soguk hava atagi gelmesi demek

Öğlen gfs de verirse ecmwf gibi bidaha kaçmaz gibi artık inşallah

Geri