Umarım dedigin gibi olurBen çok tutarlılık olduğunu düşünmüyorum şuanki modellerde bence 2-3 güne hepsi bir yerde kesişir bu modeli alma olasılığımız hâlâ var umarım öğlen veya akşam düzelir
Bence 5 Ocak da sistem olması yılbaşı sistemini kaçırtmaz çünkü Kadir hoca yılbaşı sistemi gelmesse yüksek basınç yiyeceğimizi söylemişti bence ECMWF düzeltecek ben inanıyorumdün verdiği gibi 5 ocağa tekrar sistem vermiş
Katılıyorum bu arada soğuk gelmeden bile Güney Doğu ya kar vermiş böyle güçlü Bir sistemBencede düzeltir çünkü 5 ocağın gelmesi için bizim o tarihlerde AB yememiz lazım yani 5 ocağı vermişse yılbaşında vermeli şuan orantısızlik var modellerde ya ikisi birden gelir ya da yüksek basınç yeriz
ecmwf yapay zeka sistemi ülkemize indirmiş inşallah normal ecmwf de güncellenince bize indirir![]()
O zama bitek gfs mi vermediNormla ecmwf vermis yilbasi sistemi gfs ise Asyaya kacirmis nasi oluyo bu aw ecmwf yapay zekasıda bizim lehimize
Güc*Suanlık sistem onemli bi netlessins fjcune yagis durumuna bakılır
Hepsine bakmadım ama evt sistem ne Avrupaya Ne bizeO zama bitek gfs mi vermedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.