Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben çok tutarlılık olduğunu düşünmüyorum şuanki modellerde bence 2-3 güne hepsi bir yerde kesişir bu modeli alma olasılığımız hâlâ var umarım öğlen veya akşam düzelir

Bencede düzeltir çünkü 5 ocağın gelmesi için bizim o tarihlerde AB yememiz lazım yani 5 ocağı vermişse yılbaşında vermeli şuan orantısızlik var modellerde ya ikisi birden gelir ya da yüksek basınç yeriz

Bencede düzeltir çünkü 5 ocağın gelmesi için bizim o tarihlerde AB yememiz lazım yani 5 ocağı vermişse yılbaşında vermeli şuan orantısızlik var modellerde ya ikisi birden gelir ya da yüksek basınç yeriz
Katılıyorum bu arada soğuk gelmeden bile Güney Doğu ya kar vermiş böyle güçlü Bir sistem

ecmwf yapay zeka sistemi ülkemize indirmiş inşallah normal ecmwf de güncellenince bize indirir 🙏

Eskiden modeller bu kadar tutarsızmıydı mesela ecmwf sistem vermez gfs verir gem sistemi verir ecmwf ve gfs vermez acaba eskidende böyle tutarsızmıydı

Ecmfwf sabah güncellemesi bitmedi de 26 27 Aralık daha da iyi vermiş

ecmwf yapay zeka 5 ocakta batı Avrupa’ya soğuk vermiş naneyi yeriz öyle olsa

ECMFWF BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ DİYOR BABA VERMİŞ

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251221-095506.png
    Screenshot_20251221-095506.png
    613.8 KB · Görüntüleme: 7
Normla ecmwf vermis yilbasi sistemi gfs ise Asyaya kacirmis nasi oluyo bu aw ecmwf yapay zekasıda bizim lehimize

ECMFWF VERDİ İSE GFS DE ÖĞLE VERECEK ARKADAŞLAR ARTIK MODELLER BİR ORTAK YÖNDE BULUŞMASI LAZIM.

Geri