Şubat İlk Yarı Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
mjo guzel denk gelmeli ama eskisi gibi su fazda boyle bu fazda boyle olacak degil. onceden bu fazda kesin kar yagar derdik simdi olmuyor cunku jet akimlari bozulmus durumda MJO halen calisiyor ama onu aktive edecek sinyaller bozuldu

AZ ÖNCE YAYININDAN ÇIKTIM

azor lazım diyor

azoru tetikleyecek mekanizma yok MJO FAZLARI AVRUPADAKİ ALÇAK BASINÇ SİLSİLESİNE DE DESTEK VERİYOR 15 ŞUBATA KADAR BİR CACIK YOK

ŞUBAT 20 SONRASI VEYA MART BAŞI BİR ŞEYLER OLABİLİR DİYE DE EKLEDİ HOCAMIZ

BU SENE BERBAT BİR SENE BUNU HERKES KABUL ETSİN KIYILAR İÇİN KAR KOŞULLARI OLUŞMADI ÖRTÜ DE DOĞRU DÜRÜST ALINMADI YÜKSEKLER HARİÇ

KIŞ KENDİ TAHMİNİMCE BİTMİŞTİR KIŞI BİTİRMEK KOLAY DEĞİLDİR ANCAK GEÇ KALMIŞ KIŞA BEN KIŞ DEMEM MARTTA YAĞAN 1 GÜNLÜK ZEVKSİZ SOĞUMAYI NE YAPAYIM :D ÖRNEK OLARAK İSTANBULU VERECEKSİNİZ BUNUDA BİLİYORUM VARDIR Bİ 100 YILDA BİR DENK GELEN OLAYLAR

Kış zaten bitti arkadaşlar kabullenmek gerekiyor üzücü olsa da
Sevindiğim tek nokta bizim bölgede yağışların devam edecek olması o da olmasaydı ne yapardık bilmiyorum
Şubatta nisanı yaşıyoruz bundan sonra böyle galiba

azor lazım diyor

azoru tetikleyecek mekanizma yok MJO FAZLARI AVRUPADAKİ ALÇAK BASINÇ SİLSİLESİNE DE DESTEK VERİYOR 15 ŞUBATA KADAR BİR CACIK YOK

BU SENE BERBAT BİR SENE BUNU HERKES KABUL ETSİN KIYILAR İÇİN KAR KOŞULLARI OLUŞMADI ÖRTÜ DE DOĞRU DÜRÜST ALINMADI YÜKSEKLER HARİÇ

KIŞ KENDİ TAHMİNİMCE BİTMİŞTİR KIŞI BİTİRMEK KOLAY DEĞİLDİR ANCAK GEÇ KALMIŞ KIŞA BEN KIŞ DEMEM MARTTA YAĞAN 1 GÜNLÜK ZEVKSİZ SOĞUMAYI NE YAPAYIM :D ÖRNEK OLARAK İSTANBULU VERECEKSİNİZ BUNUDA BİLİYORUM VARDIR Bİ 100 YILDA BİR DENK GELEN OLAYLAR
Hocam geçen sene kiyilar 25 Şubat'ta 20-25 cm kar aldı

azor lazım diyor

Berbat falan değil bu arada.

Kış zaten bitti arkadaşlar kabullenmek gerekiyor üzücü olsa da
Sevindiğim tek nokta bizim bölgede yağışların devam edecek olması o da olmasaydı ne yapardık bilmiyorum
Şubatta nisanı yaşıyoruz bundan sonra böyle galiba
Alakası yok. Daha Şubat başı kışın bitmesine 40 günden fazla var.

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri