sistemtakip
Hava Meraklısı
Mjo önemsiz değil. Kadir hoca anlattı zaten.önemsiz ise ne endexe ne mjoya bakıp tahmin yapmasınlar o zamanbölünmeden bir cacık cıkaramaz bu ülke berbat coğrafya
Mjo önemsiz değil. Kadir hoca anlattı zaten.önemsiz ise ne endexe ne mjoya bakıp tahmin yapmasınlar o zamanbölünmeden bir cacık cıkaramaz bu ülke berbat coğrafya
Hocam güneydoğu ve Bolu çevreleri dışında hangi bölgemiz kar aldı yüksekler hariç?Berbat falan değil bu arada.
Hocam ben şükrediyorum her halimize ama gerçekler bunlar bizim bölge bundan sonra bunu kabul etmeliAlakası yok. Daha Şubat başı kışın bitmesine 40 günden fazla var.
bu daha sistem gelmeyeceğini mi işaret ediyor yarın olduda sistem gözüktü bu sefer ne olacak daha 40 günlük bir periyot var illako bize ekmek çıkacakHocam güneydoğu ve Bolu çevreleri dışında hangi bölgemiz kar aldı yüksekler hariç?
Erzurum’a yağmur yağıyor şubatta daha ne olabilir
İnşallah hocam herkesten çok ben istiyorum dua edeceğizbu daha sistem gelmeyeceğini mi işaret ediyor yarın olduda sistem gözüktü bu sefer ne olacak daha 40 günlük bir periyot var illako bize ekmek çıkacak
Belki örtülük kar almamış olabiliriz ama yağış açısından iyi bir kış. 27 Aralık-20 Ocak arasında en az 4 sistem aldık. Belki Martı psikolojik olarak ilkbahar gibi düşünüyoruz ama Kadir hocanında dediği gibi patern değişiyor ve bunun kazananı biz olacağız yüksek ihtimalle.Hocam güneydoğu ve Bolu çevreleri dışında hangi bölgemiz kar aldı yüksekler hariç?
Erzurum’a yağmur yağıyor şubatta daha ne olabilir
bak yazdığımı okumadın KIŞ ÖRTÜ OLARAK BERBAT YAĞIŞ KONUSUNDA ZATEN GEÇEN SENEYE GÖRE EGE ÇOK İYİ İLERLİYORBerbat falan değil bu arada.
Pardon dostum kbbak yazdığımı okumadın KIŞ ÖRTÜ OLARAK BERBAT YAĞIŞ KONUSUNDA ZATEN GEÇEN SENEYE GÖRE EGE ÇOK İYİ İLERLİYOR
bu handikapta 12 gün çok uzun bir süreÇok net bir şekilde 12 Şubat sonrası balkan sistemi ihtimali %80 gibi. Çok iyi senaryolar var.
Hocam bölünme yok? girdap rüzgarları doğuya dönmüyor?önemsiz ise ne endexe ne mjoya bakıp tahmin yapmasınlar o zamanbölünmeden bir cacık cıkaramaz bu ülke berbat coğrafya
Evet niye bölünme var yazmış anlamadımHocam bölünme yok? girdap rüzgarları doğuya dönmüyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.