Kış bağımlısı 28
Hava Meraklısı
VermediAigfs fena değil ha
VermediAigfs fena değil ha
bu sene hep aynı terane oluyor bu görünen gelse bile en son güne kadar istanbul kar son gün sıcaklık cart curt rakım sistemiBu tarz sistem gelirse İstanbul cepheyle kara gömülür.
devamı olsa neler inermiş neler şunu ecmwfin görme potansiyeli vargfsden güzel bir deneme diyebiliriz ama ben en çok bu çıktıyı beğendim Ekli dosyayı görüntüle 2278
![]()
![]()
![]()
BU TİP SİNOPTİKLERDEN BU TARZ Bİ SALINIM ŞUBAT AYINDA GERÇEKLEŞMESİ MÜMKÜNDÜR ne fazla ne eksik
Bu sistem gfs gibi gelirse trakyada 850 hpada -8 varken doğu Karadenizde +8 var trakyada yoğun cephe yağışı olurken doğu Karadeniz kıyıları bunaltıcı sıcaklarla uğraşıcak.uzun lafın kısası bu sistem ülke sistemi değildir.
Dostum daha garanti bir sistem bile yok ülke sistemi olmadığı nerden cıktıBu sistem gfs gibi gelirse trakyada 850 hpada -8 varken doğu Karadenizde +8 var trakyada yoğun cephe yağışı olurken doğu Karadeniz kıyıları bunaltıcı sıcaklarla uğraşıcak.uzun lafın kısası bu sistem ülke sistemi değildir.
Olmasada olur demiSistem gelsinde ülke sistemi olmasada olur. Marmara olarak aralık ve ocak boş geçti son umut şubat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.