Ocak 2. Hafta soğuk hava atağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
istanbulun yükseklerinde çok güzel tutucu kar olur ama kıyı kesimlerinde hem denizin sıcaklığından hem hava sıcaklığından hem yerlerin ıslak olmasından hemde çiy noktasının çok yüksek olmasından bi hayli zorlancak tutmakta

Şuan güncel sıcaklık durumu. ( bir kaç saat öncesi) Trakya şuan eksi değerlere düştü bile. Avrupa yakasıda 3 4 derecede. Siz diyorsunuz ki gece 4 derece olacak. Ben anlamadım nerden çıkardınız gece 4 derece olacağını. Zaten şuan 3 derece
Screenshot_20260111_152241_Chrome.webp

arkadaşlar bu kadar olumsuz konuşmamın sebebi totem yapıyorum çaktırmayın :D

Mgm tahmini çok tutarlı değil. Mgm uygulamasını sadece radara bakmak için kullanıyorum ben. Ama genel olarak evet kar tutması biraz zorlanacak gibi. İnş güzel kütleler yakalarız
Hocam bende MGMye çok inanmıyorum normalde bütün veriler kar derken MGM son güne kadar yağmur diyor sonra kar diyor çok tutarlı değil ama radarı güzel

ne zaman böyle güzel kar yağcak desem kar yağmıyo hiç bi zaman bence kıyılar 5 cm alır

mgm gerçekten çok kötü örneğin 30 aralıktı galiba o akşam hava 6 derece yağmurlu diyodu ama 1 derece kar yağışlı oldu çimlerdede tuttu

Yarın okullar tatil olur bi ihtimmal salı.Kar yağısı bu gece baslar sabah cephe yağııs ile beyaz gelinlik örtü ile uyanacaz.Sıcaklık beklenenin altında kalacak daha soğuk olacak istanbul sürpiz yapmayı sever gecen naısl yaptı yine yapacak sürpizlerin sehri istanbul

Modeller Ankaraya kar vermemesine rağmen yoğun kar yağmış. İstanbul için durum biraz kötüleşti. Kar ve soğuk henüz trakyaya giremedi. Hatta Bulgaristana bile giremedi.

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri