Şu yerler ıslak olmasaydı işler çok değişecektiEn kötü 5cm görürüz abi o zaman tamam 20 cm falan zaten bence de imkansız. Okullar tatil olabilir belki.
Şu yerler ıslak olmasaydı işler çok değişecektiEn kötü 5cm görürüz abi o zaman tamam 20 cm falan zaten bence de imkansız. Okullar tatil olabilir belki.
Bence bu arkadaş biraz eksik bilmiyorum hemen yargılamak istemiyorumBu arada mesela bu sistemi biz daha 30 aralıkta tahmin etmiştik. Tabiki de edilebiliyor.
EvetŞu yerler ıslak olmasaydı işler çok değişecekti
Bu ne zaman hangi gün ve yağış var mı yağış haritası değil galiba bu sadece sıcaklıkSjjssjjs 4 derecemi eksi 4 olmasın o
Ekli dosyayı görüntüle 1234
Evet sadece sıcaklık. Pazartesi akşamı olması lazım.Bu ne zaman hangi gün ve yağış var mı yağış haritası değil galiba bu sadece sıcaklık
Mgm tahmini çok tutarlı değil. Mgm uygulamasını sadece radara bakmak için kullanıyorum ben. Ama genel olarak evet kar tutması biraz zorlanacak gibi. İnş güzel kütleler yakalarızEkli dosyayı görüntüle 1236
2 derecede kar tutması maalesef çok zor
Sjsjsjjsjs ben de diyorum niye böyle yazıyor. Korkuttun bizi.arkadaşlar bu kadar olumsuz konuşmamın sebebi totem yapıyorum çaktırmayın![]()
Hocam bende MGMye çok inanmıyorum normalde bütün veriler kar derken MGM son güne kadar yağmur diyor sonra kar diyor çok tutarlı değil ama radarı güzelMgm tahmini çok tutarlı değil. Mgm uygulamasını sadece radara bakmak için kullanıyorum ben. Ama genel olarak evet kar tutması biraz zorlanacak gibi. İnş güzel kütleler yakalarız
arkadaşlar bu kadar olumsuz konuşmamın sebebi totem yapıyorum çaktırmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.