--°
Yükleniyor
?istanbulda gece bile sıcaklıklar 4 derece boşuna kar beklemeyin yarında okullar açık paşa paşa gitceniz
Ok broistanbulda gece bile sıcaklıklar 4 derece boşuna kar beklemeyin yarında okullar açık paşa paşa gitceniz
kanka 360 saat sonrakini tahmin edebilceğini düşünüyonmu?
herkesten iyi biliyorsun dimi ?istanbulda gece bile sıcaklıklar 4 derece boşuna kar beklemeyin yarında okullar açık paşa paşa gitceniz
hocam o ab ispanyadaki ab gibi iyi çalışır mı
evet boşuna umutlanmaya gerek yok yağmur yağcak kar yağsa bile yerler ıslak ve çiy noktası çok yüksek boşuna umutlanmayınherkesten iyi biliyorsun dimi ?
asılın halatlara onu çekecez buraya
AKOM 10-20 cm vermiş ben şunu anlarım bundan alçak kesim 10 yüksekler ve zirveler 20 gibi yani bunu anlamamız mı gerekiyor?Hocam sizce yağar mı 10-20 cm
AKOM değil ama sen biliyorsun mu demek oluyor bu?evet boşuna umutlanmaya gerek yok yağmur yağcak kar yağsa bile yerler ıslak ve çiy noktası çok yüksek boşuna umutlanmayın
akomun verdiği tutan kar değil YAĞAN KAR miktarı gün içinde toplam 20 cm kar yağcak 20 cm kar kalınlığı olcak değil ama en azından çok güzel seyirlik aralıksız bi kar olcakAKOM 10-20 cm vermiş ben şunu anlarım bundan alçak kesim 10 yüksekler ve zirveler 20 gibi yani bunu anlamamız mı gerekiyor?
Umarım haklı çıkmazsın yani bilmiyorum AKOM 10-20 cm demiş..AKOM değil ama sen biliyorsun mu demek oluyor bu?
Ya boşver hocam her sistemde 2 tane taraf çıkıyor. Bir taraf aşırı abartıp yok karda yüzücez, yok kara gömüleceğiz diyen taraf. Diğer tarafta hiç kar yağmayacak. Maksimum kky diyen taraf. 2 tarafta hiç bir şey bilmiyor.Umarım haklı çıkmazsın yani bilmiyorum AKOM 10-20 cm demiş..
En kötü 5cm görürüz abi o zaman tamam 20 cm falan zaten bence de imkansız. Okullar tatil olabilir belki.akomun verdiği tutan kar değil YAĞAN KAR miktarı gün içinde toplam 20 cm kar yağcak 20 cm kar kalınlığı olcak değil ama en azından çok güzel seyirlik aralıksız bi kar olcak
Bu arada mesela bu sistemi biz daha 30 aralıkta tahmin etmiştik. Tabiki de edilebiliyor.kanka 360 saat sonrakini tahmin edebilceğini düşünüyonmu?
bu salıyı çarşambaya bağlayan gece o gecede yağış yok maalesedfSjjssjjs 4 derecemi eksi 4 olmasın o
Ekli dosyayı görüntüle 1234
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.