--°
Yükleniyor
87 Mart'ı unuttunuz galibaonun olasılığı uzayda yok hocam
Evet ocak sonu bir şeyler olacak gibi.GFS topluluğunda gayet iyi ihtimaller var. Ocak sonu balina gelme ihtimali var
avrupa riski bence çok azGFS topluluğunda gayet iyi ihtimaller var. Ocak sonu balina gelme ihtimali var
Ekli dosyayı görüntüle 1207Ekli dosyayı görüntüle 1208
meterolojinin hatası var galiba onda izlediğim videolarda öyle yazıyordu bide 87 martın soğuması inanılmazmış diyorlar -12 falan değil yani87 Mart'ı unuttunuz galiba![]()
biz o tadı yaşayamadık hocam87 Mart'ı unuttunuz galiba![]()
bu potansiyeli harcanmış soğuktan sonra ay sonunda bir godzilla mükemmel oluray sonu çok umut veriyor ya
barajlar içinde çok güzel olur.bu potansiyeli harcanmış soğuktan sonra ay sonunda bir godzilla mükemmel olur
Arkadaşlar yapmayın lütfen rica ediyorum yine boş yere ümitlenmek istemiyorum hep böyle diyoruz son 2 3 gün yine zorttt oluyoruz!!!ay sonu çok umut veriyor ya
hocam gelirse sibirya gelir oda gelirken güçlenerek geliyorArkadaşlar yapmayın lütfen rica ediyorum yine boş yere ümitlenmek istemiyorum hep böyle diyoruz son 2 3 gün yine zorttt oluyoruz!!!
Direkt Kuzey Kutpu gelemez mi hocam?hocam gelirse sibirya gelir oda gelirken güçlenerek geliyor
çekirdeği toplulukta -28 istanbula inerse istanbul belkide en iyi kışını yaşar ama vade aşırı uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDirekt Kuzey Kutpu gelemez mi hocam?
Sibirya az gelir bizim bünyeye.. bu kaçan sistemleri bir daha aratmaması lazım..![]()
Yapmazsa dükkanı kapatır gideriz bir daha da modellerin falan yüzüne bakmayızbalina gelince (inşallah gelir) gene istanbulun yağış sorunu olmaz umarım![]()
vade çok uzun daha çoğu modelede yanısmadı ben sadece potansiyeli var diye attım hocamYapmazsa dükkanı kapatır gideriz bir daha da modellerin falan yüzüne bakmayız![]()
Bol bol dua zinciri oluşturalım bu sistemi batı Karadeniz'den indirelerim ordan inse Türkiye'de neredeyse her yerde kar alırız galiba galiba..vade çok uzun daha çoğu modelede yanısmadı ben sadece potansiyeli var diye attım hocam
modeller isterse 2 metre kar versin ALLAH izin vermezse olmaz bol bol dua etmeliyizBol bol dua zinciri oluşturalım bu sistemi batı Karadeniz'den indirelerim ordan inse Türkiye'de neredeyse her yerde kar alırız galiba galiba..
olmaz yağış sorunubalina gelince (inşallah gelir) gene istanbulun yağış sorunu olmaz umarım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.