--°
Yükleniyor
Hocam o sayfa birde o sayfanın yancısı geçen sistemde vortex var demişti. Her dediğine güvenmeyin. İllaki doğru olan bir kaç şey daha söylüyor. Ama genelde biraz durumu abartan bir sayfa.Bu sayfa atmış ama bence umut satıyorlar sadece
Ekli dosyayı görüntüle 1202
2022 potansiyeli falan yazmışlar bide sahtekarlar tamam ihtimal olabilir ama imkansıza yakın
Yanlış bilmiyorsam -38 değil miydi kar sınırı?
Birde 10 binden fazla takipçileri var. İnsanları yanlış yönlendiriyorlar.2022 potansiyeli falan yazmışlar bide sahtekarlar tamam ihtimal olabilir ama imkansıza yakın
Oha yok 50cmHemde 25-30 cm![]()
daha şanslı oralar bildiğim kadarıyla boğazda oldukları içinBeyler İstanbul Avrupa yakasınin boğazında örtü ölümü Şişli Beşiktaş falan o civarlarda
Zaten yorumlarda da 5 saat önce yazmışlar vortex ihtimali kayboldu diye. Zaten öyle bir ihtimal yoktu da neyseZaten bugün bir şey paylaşmamış çünkü bi 3 4 gündür her gün paylaşım yapıyorlarmış bugün yapmamışlar daha fazla tepki yememek için galiba.![]()
Oha!! Neeeee?Zaten yorumlarda da 5 saat önce yazmışlar vortex ihtimali kayboldu diye. Zaten öyle bir ihtimal yoktu da neyse
"zaten vortex %20 demiştik hatırlarsanız ve şuanda bu sistemde de vortex kayboldu"
Böyle yazmış yoruma
Birde 15 20 cm kar yağar dememişler. 15 20 cm kar kalınlığı olacakmış.Oha!! Neeeee?![]()
Acil adamların story'e bakın instagram'danZaten yorumlarda da 5 saat önce yazmışlar vortex ihtimali kayboldu diye. Zaten öyle bir ihtimal yoktu da neyse
"zaten vortex %20 demiştik hatırlarsanız ve şuanda bu sistemde de vortex kayboldu"
Böyle yazmış yoruma
Düşünsenize bi anda adamın dediği oluyormuş gülmekten yerlere yatarım geçirdiğim şoktan sonra.. Ya keşke haklı çıksa afedersiniz oturma organı olmak isterdim.Birde 15 20 cm kar yağar dememişler. 15 20 cm kar kalınlığı olacakmış.![]()
onun olasılığı uzayda yok hocamDüşünsenize bi anda adamın dediği oluyormuş gülmekten yerlere yatarım geçirdiğim şoktan sonra.. Ya keşke haklı çıksa afedersiniz oturma organı olmak isterdim.![]()
Adama fena ana avrat düz söveceklerDüşünsenize bi anda adamın dediği oluyormuş gülmekten yerlere yatarım geçirdiğim şoktan sonra.. Ya keşke haklı çıksa afedersiniz oturma organı olmak isterdim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.