Papadoyks
Hava Meraklısı
Hocam sizce modeller akşam döner mi İstanbula -12 zor giriyordekleri genel olarak yeşil ve sarı kütle olarak görücez
Hocam sizce modeller akşam döner mi İstanbula -12 zor giriyordekleri genel olarak yeşil ve sarı kütle olarak görücez
bu sistemin oluru bu hocamHocam sizce modeller akşam döner mi İstanbula -12 zor giriyor
Anlamadım yani akşam -12 gidermi modeldebu sistemin oluru bu hocam
şuan ne görüyorsanız soğuk olarak aynısı girer yağış değişirse değişir.Anlamadım yani akşam -12 gidermi modelde
@havadaKarada hocam düzce merkez kac cm kar alır güzel kar olur mu yoğun

Batman kar alırmı Diyarbakır ın yanında tam
gfs ve ecwmfde boş gözüküyor hocamBatman kar alırmı Diyarbakır ın yanında tam
Hocam Ankara kar alır mı?gfs ve ecwmfde boş gözüküyor hocam
Kahreden haber..kıyılar beklentiye girmesin 100 rakım üstünde bilemedin 200 rakım üstüne tutucu kar yağacak poyrazda sıcak deniz karaya çıkar yağışlar ılıman olur yağışlar da lapa lapa olur 2017 doğu karadeniz tecrübesi
Hocam ben çoğu ilçeye tutucu yağacağına inanıyorum. Geçen sistemde modeller hiç yağış vermiyordu. Ona rağmen boğaz tarafı kara doydu. Şimdi ise modeller Trakyaya bile kar veriyor. Bu kadar kötümser ve olumsuz olmaya gerek yok bence.Kahreden haber..
Ama şöyle bir şey var. Modeller sürecin daha son 1-2 gününe gelmeden emin konuşmamak lazım sürekli aynısı oluyor son 3-4 gün sistem zayıflamaya başlıyor modellere göre. Oysa ki bi 2 3 gün önce en az +10cm kar gösteriyordu modeller bi anda bir önceki sistemlerde olduğu gibi soğuk zayıflamaya başladı modellerde o 2-3 gün önceki soğukları alsaydık kıyılarda dahi +5cm kar çok rahat alacaktık... ama olmadı yine zayıfladı...Hocam ben çoğu ilçeye tutucu yağacağına inanıyorum. Geçen sistemde modeller hiç yağış vermiyordu. Ona rağmen boğaz tarafı kara doydu. Şimdi ise modeller Trakyaya bile kar veriyor. Bu kadar kötümser ve olumsuz olmaya gerek yok bence.
Bu sayfa atmış ama bence umut satıyorlar sadece
Ekli dosyayı görüntüle 1202
Evet malesefAma şöyle bir şey var. Modeller sürecin daha son 1-2 gününe gelmeden emin konuşmamak lazım sürekli aynısı oluyor son 3-4 gün sistem zayıflamaya başlıyor modellere göre. Oysa ki bi 2 3 gün önce en az +10cm kar gösteriyordu modeller bi anda bir önceki sistemlerde olduğu gibi soğuk zayıflamaya başladı modellerde o 2-3 gün önceki soğukları alsaydık kıyılarda dahi +5cm kar çok rahat alacaktık... ama olmadı yine zayıfladı...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.