Swef
Fırtına Takipçisi
Samsun hariç bence çok almıyor son 2 yılda topladı samsun kendini ben hiç yağdını hatırlamıyorum onun haricindeKaredeniz iyi yağış alıyor herkese. İstanbulun gözü yaşlı.
Samsun hariç bence çok almıyor son 2 yılda topladı samsun kendini ben hiç yağdını hatırlamıyorum onun haricindeKaredeniz iyi yağış alıyor herkese. İstanbulun gözü yaşlı.
hocam gfs uzun vade yb vermiş yine hasbinallah
veremez izin vermiyorumhocam gfs uzun vade yb vermiş yine hasbinallah
evetşuna bak yalandan 3 günlük mavilik indirmiş sonra 10 gün yine yb bune
öyle bir şey olma ihtimali yok olsa bile en az 3 sistem alırız sonrasında bu hafta gibi bekleriz 3-4 gün olur max 6Z bakmahocam gfs uzun vade yb vermiş yine hasbinallah
hocam modeller peki ne zaman düzelmeye başlar gfs 9 ocağı gem kadar iyi vermiyoröyle bir şey olma ihtimali yok olsa bile en az 3 sistem alırız sonrasında bu hafta gibi bekleriz 3-4 gün olur max 6Z bakma
daha vade var 1gün önce bile modeller değisiyore sabırhocam modeller peki ne zaman düzelmeye başlar gfs 9 ocağı gem kadar iyi vermiyor
5-6 ocak gibi sistemin ne olacagı görülür benim tahminim diğer posttada da yazmıştım şöyle: Egede bir AB patlar sistemi yunanistan üstünden kendine çeker ama sistem buyuk oldugu için ucu Istanbulada gelir. Sonrasında Doguda bir AB daha patlar ve koyu renkli mavilikler şap diye üstümüze gelir.hocam modeller peki ne zaman düzelmeye başlar gfs 9 ocağı gem kadar iyi vermiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.