Çok güzel inşallah gelirBuda 14 ocak sistemi bu sistemi malesef gfs desteklemiyor. Ama ben geleceğini düşünüyorum. Çünkü veriler bizim lehimize. Bu sistemin vadesi 10 ocağa göre biraz daha uzun. O yüzden net değil. İnşallah 2 sistemide alırız. Ocak 2. Yarı iyi geçecek gibi duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 984
Gfs onu 17 Ocak yaptı9-12 OCAK ARASI BEKLENEN SİSTEM daha önce bahsettiğim gibi yağış getirecek yüksek kodlarda KAR YAĞIŞI OLARAK bekleniyor değişime AÇIKTIR geçirdiğimiz sistem gibi olması normaldir önemli olan sonrasıdır
SİBİRYA UYANIYOR
HAYIR ŞARTLAR FARKLI uzun vadeye bakmak anlamsız pozitif NAO beklentisi halen devam ediyorGfs onu 17 Ocak yaptı
uzun vadede gfs yakında ecmwf daha tutarlı gibi bu seneçünkü gfs biraz tutarsız geldi bana bu sene
orta ve doğu karadeniz de ECMWF batırdı İCON ile beraber gerçi marmara için de batırdı da ordaki yağışlar yine tahmine yakın gerçekleştiuzun vadede gfs yakında ecmwf daha tutarlı gibi bu sene
hamak istiyorumEkli dosyayı görüntüle 985
uzun vade diyagramına baktığımız da SİSTEM İHTİMALLERİ UÇ SENARYOLARDA aktif
kanka bursaya son 3 4 yıldır tutucu kar yağmadıydı bırakta biraz biz kar yağarken kahve sigara yapak kartopu felan oynayak özledim ben küçüken karın içinde kayboluyodum her yıl artık 10 cm kar tatminde etmiyo şöyle bi sistem gelse 30 40 cm bıraksa oralara geçen yıllarda yağdı zatenYaw hiçmi orta Karadeniz den inmesi yokmu sistemlerin
arkana yaslanYaw hiçmi orta Karadeniz den inmesi yokmu sistemlerin
vallaha ya geçen şubattaki gibi olsa keşkeYaw hiçmi orta Karadeniz den inmesi yokmu sistemlerin
Karedeniz iyi yağış alıyor herkese. İstanbulun gözü yaşlı.vallaha ya geçen şubattaki gibi olsa keşke
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.