Mart Ayı Sistemleri ve Atak İhtimalleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Doğu Karadeniz en yıldız olur böyle olsa ama İstanbul bayağı kötü

Subat sonunda sistemi 5 gün kala gördü... gfs ve gem sistem indirirken ecmwf bize yb atıyordu. Eğer ecmwf'nin dediği halde olsaydık su an 20 derecelerdeydik.😃
ECMWF verilerine bakıyoruz MODEL çıktısına değil verilerde önemli bir değişim olmadıkça SİSTEMLER DOĞULU İNMEYE DEVAM EDECEK nao nasıl +1 ise bu da öyle

DOĞU KARADENİZ tayfa sevinçten havalara uçuyor :D
gfseu-1-204.png

Ekli dosyayı görüntüle 2969
Ekli dosyayı görüntüle 2970
Genel olarak nao da gfs in efsaneyi verdiği tarihlerde +1 + 1,5 seviyelerdinde burada kendi verileriyle zıtlaşıyor gefese sistem indirmesi çok güzel birşey ancak bu naoyla böyle bir sistem bana saçma geldi bir yanlışım varsa düzeltin lütfen
hocam ani sacaklanma ve dusus var goruyorsunuz degil mi? siyah ortalama pek dikkate almiyoruz ama genel olarak o tarihlerde sert dusus var

hocam ani sacaklanma ve dusus var goruyorsunuz degil mi? siyah ortalama pek dikkate almiyoruz ama genel olarak o tarihlerde sert dusus var
gfs oldugu icin bilemedim ama istikrarli 3. sefer veriyor ama yinede gfs bu firildak ne yapacagi belli olmaz

Ana çıktıda böylesine extrem sistem görmek kalpten götürür
Hocam normalde senaryolarda görürdüm gerçekleşme ihtimalleri az olduğu için ciddiye almazdım bı anda ana çıktıda bunları görmek çok sevindirici

ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri