Ömer Faruk
Hava Meraklısı
Ecmwf vermediği sürece inanmam bu gfs'ye
ECMWF verilerine bakıyoruz MODEL çıktısına değil verilerde önemli bir değişim olmadıkça SİSTEMLER DOĞULU İNMEYE DEVAM EDECEK nao nasıl +1 ise bu da öyleSubat sonunda sistemi 5 gün kala gördü... gfs ve gem sistem indirirken ecmwf bize yb atıyordu. Eğer ecmwf'nin dediği halde olsaydık su an 20 derecelerdeydik.![]()
Ben daha sevinmiycem sevinince soğuk moğuk kalmiyoDOĞU KARADENİZ tayfa sevinçten havalara uçuyor
![]()
Kış başladıktan sonra sabırla sistem bekledim bekledim sonunda istediğim görüntüler geldi sevinçten ne yapcağımı bulamadımDOĞU KARADENİZ tayfa sevinçten havalara uçuyor
![]()
Ana çıktıda böylesine extrem sistem görmek kalpten götürürKış başladıktan sonra sabırla sistem bekledim bekledim sonunda istediğim görüntüler geldi sevinçten ne yapcağımı bulamadım
Bende valla hocam bize de eksi 12 girdiDOĞU KARADENİZ tayfa sevinçten havalara uçuyor
![]()
hocam ani sacaklanma ve dusus var goruyorsunuz degil mi? siyah ortalama pek dikkate almiyoruz ama genel olarak o tarihlerde sert dusus varEkli dosyayı görüntüle 2969
Ekli dosyayı görüntüle 2970
Genel olarak nao da gfs in efsaneyi verdiği tarihlerde +1 + 1,5 seviyelerdinde burada kendi verileriyle zıtlaşıyor gefese sistem indirmesi çok güzel birşey ancak bu naoyla böyle bir sistem bana saçma geldi bir yanlışım varsa düzeltin lütfen
gfs oldugu icin bilemedim ama istikrarli 3. sefer veriyor ama yinede gfs bu firildak ne yapacagi belli olmazhocam ani sacaklanma ve dusus var goruyorsunuz degil mi? siyah ortalama pek dikkate almiyoruz ama genel olarak o tarihlerde sert dusus var
Hocam normalde senaryolarda görürdüm gerçekleşme ihtimalleri az olduğu için ciddiye almazdım bı anda ana çıktıda bunları görmek çok sevindiriciAna çıktıda böylesine extrem sistem görmek kalpten götürür
Böyle gelirse biz direk dereye atlariz kayağaBende valla hocam bize de eksi 12 girdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.