--°
Yükleniyor
aralik sonunda ki sistemide ilk icon gormustu 16 aralik gibiarkadaşlar bence gfsnin gösterdiği 7 8 mart sistemi bu kadar güçlü gelmicek onun yerine ondan sonra çok şiddetli sibirya soğukları gelecek
Ekli dosyayı görüntüle 2927
gfs diyagramına baktığımızda daha 90 h den saçaklanmalar olduğu gözüküyo ve gfs bu sistemi çözemiyo . Şuan baktğımızda en güvenilir olan model icon çünkü ben kaç gündür icona bakıyorum ve sene başından beri ne dediyse icon hepsi oldu şuana kadar iconda kaç gündür aynı çıktıyı veriyo iconun saatleri uzun olsa iconun efsane indirdiği gözükcek ama icon sadece akşam güncellemesinde 180h diğerlerinde 120h gördüğü için birşey gözükmüyo
Ekli dosyayı görüntüle 2929
Ekli dosyayı görüntüle 2928
en son bu basinc dizilimi aralik sonunda olmustu ve sistemcikler almistik suan daha ciddisi geliyor8 gün sonrasına 2 ana modelde soğuk hava atağı vermiş... sonunda.
2 sistemcik 1 tanede dev almıştık diye hatırlıyorum.(dev sistemde basınc dizilimi istanbula kar getirememisti)en son bu basinc dizilimi aralik sonunda olmustu ve sistemcikler almistik suan daha ciddisi geliyor
eski postlara gidince gordum bugun bende benzer bir ecmwf tahmini ve arkasindan ay sonu sistem. Bu sefer ki daha ciddi ama2 sistemcik 1 tanede dev almıştık diye hatırlıyorum.(dev sistemde basınc dizilimi istanbula kar getirememisti)
şuan iconun 120h deki basınç dizilimi 120h den bile efsanenin gelceğini işaret ediyo yarın akşam icon güncellemesinde 180h de görcezaralik sonunda ki sistemide ilk icon gormustu 16 aralik gibi
Vermedi...Ecmwf verecek
ecmwf için wxchartı beklemene gerek yok meteocielde 1 saat erken güncelleniyorEcmwf verecek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.