18-21 Ocak ve 25-30 Ocak Sistem Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Noxium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
1 günde tüm diyagramlar negatif duruma geçti

1 günde tüm umutlar çöpe atıldı

1 günde tüm ihtimaller kapandı

Şubat başı yaşanacak dalgalanma sonucunda 1 tane sistem alamiyorsak

Bu süreçte KIŞ BİTMİŞTİR geç kalmış kış kış değildir benim gözümde hayırlı günler 2 hafta kapılar kapalı olsada

Ege yağışlı periyotta kuraklığa ilaç olur inşallah

1 günde tüm diyagramlar negatif duruma geçti

1 günde tüm umutlar çöpe atıldı

1 günde tüm ihtimaller kapandı

Şubat başı yaşanacak dalgalanma sonucunda 1 tane sistem alamiyorsak

Bu süreçte KIŞ BİTMİŞTİR geç kalmış kış kış değildir benim gözümde hayırlı günler 2 hafta kapılar kapalı olsada

Ege yağışlı periyotta kuraklığa ilaç olur inşallah
👏 👏 👏

AO nun -4 bulması %5 %10 civarı bi olasılıktı bizi buldu oda :oops:

yani aslında bu soğuklar ztn zor geliyor ülkeye bir çok şartın sağlanması gerekiyor yarın izlanda olmasa başka bişey çıkıyor, harbiden sıkıntı var

Benim anlamadığım o zaman bu endexler falan boş iş mi bir günde her şey tepetaklak oluyor
Bu sene neredeyse yaşa gör sistemi oldu
Sevindiğim nokta artık şu boş kuru soğuktan kurtuluyoruz bölge olarak barajlara artık su lazım
Gönül isterdi ki tüm ülkemizin her karışına metrelerce kar yağsın ama olmuyor bundan sonra da ümitsiz olmamak gerekiyor ama zor artık…
Bu sene ilk defa model takibi yaptım gerçekten şimdiden bunaldım bırakmak üzereyim
İşini hakkıyla profesyonel şekilde yapan arkadaşlar için daha zordur eminim
Allah yardımcımız olsun.

AO nun -4 bulması %5 %10 civarı bi olasılıktı bizi buldu oda :oops:
yapacak ne var ki bize gelince %70 olmuyor ama baskasina gelince dusuk oranlar oluyor. GFS 18z de 27 den sonra surekli ustumuzde soguk vardi ama hicbiri ulkeye gelemiyor. Azor sahlanicak minik bir ab kanada civarindan kopuyor ve onun gucunu kesiyor sonrada bizim uzerimizden cikip avrupaya 2. sibiryayi getiriyordu. biri elle yazsa bu kadar guzel olamazdi

Benim anlamadığım o zaman bu endexler falan boş iş mi bir günde her şey tepetaklak oluyor
Bu sene neredeyse yaşa gör sistemi oldu
Sevindiğim nokta artık şu boş kuru soğuktan kurtuluyoruz bölge olarak barajlara artık su lazım
Gönül isterdi ki tüm ülkemizin her karışına metrelerce kar yağsın ama olmuyor bundan sonra da ümitsiz olmamak gerekiyor ama zor artık…
Bu sene ilk defa model takibi yaptım gerçekten şimdiden bunaldım bırakmak üzereyim
İşini hakkıyla profesyonel şekilde yapan arkadaşlar için daha zordur eminim
Allah yardımcımız olsun.
kis basindan beri ispanya tarafi AB cekiyor diger kitadan 1 kere bizde AB uretebildi mi ege veya akdeniz. sonra o parazit kac defa bizim sistemi yedi

sac bas yoldurur yemin ederim bakin bunu benim bolgeye bir defa cok kar yagmis biri olarak soyluyorum artik can sıkmaya basladi cunku model bizim icin 15 gun gelecek diye cikti ciksa 1 gunde bozacak seviyeye geldi. Her sey cok iyi gidiyor bir anda endeks model tepe taklak oluyor. Dun gece koskaca ege ustunde -12 var sogugu cekemedi ya. Koridor falan acik otoban olmus orasi cekemedi arkadas.

Buda 2022 mart İzlanda yine var ve aşırı derin ama azor avrupaya giriyor. şuan da var buna benzer bir İzlanda azor böyle kıtaya dalsa İstanbul kıyı kaç santim kar yağacak diye konuşuyorduk
IMG_20260119_113912.webp

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri