--°
Yükleniyor
Sağlam bir Sibirya lazım bize yoksa kuraklık olacakArtık bişey gelmiyorsa bu cografyada sıkıntı vardır arkadaşlar
tam bir rakım sistemi bizim burda arabaların üstünde bile az kar varEkli dosyayı görüntüle 1644istanbul Sultangazi anlık
Giresundada yaklaşık buradaki kadar kar vardı yağış yağmura çevirdi azaldıEkli dosyayı görüntüle 1644istanbul Sultangazi anlık
1 günde tüm diyagramlar negatif duruma geçti
1 günde tüm umutlar çöpe atıldı
1 günde tüm ihtimaller kapandı
Şubat başı yaşanacak dalgalanma sonucunda 1 tane sistem alamiyorsak
Bu süreçte KIŞ BİTMİŞTİR geç kalmış kış kış değildir benim gözümde hayırlı günler 2 hafta kapılar kapalı olsada
Ege yağışlı periyotta kuraklığa ilaç olur inşallah
yapacak ne var ki bize gelince %70 olmuyor ama baskasina gelince dusuk oranlar oluyor. GFS 18z de 27 den sonra surekli ustumuzde soguk vardi ama hicbiri ulkeye gelemiyor. Azor sahlanicak minik bir ab kanada civarindan kopuyor ve onun gucunu kesiyor sonrada bizim uzerimizden cikip avrupaya 2. sibiryayi getiriyordu. biri elle yazsa bu kadar guzel olamazdiAO nun -4 bulması %5 %10 civarı bi olasılıktı bizi buldu oda![]()
kis basindan beri ispanya tarafi AB cekiyor diger kitadan 1 kere bizde AB uretebildi mi ege veya akdeniz. sonra o parazit kac defa bizim sistemi yediBenim anlamadığım o zaman bu endexler falan boş iş mi bir günde her şey tepetaklak oluyor
Bu sene neredeyse yaşa gör sistemi oldu
Sevindiğim nokta artık şu boş kuru soğuktan kurtuluyoruz bölge olarak barajlara artık su lazım
Gönül isterdi ki tüm ülkemizin her karışına metrelerce kar yağsın ama olmuyor bundan sonra da ümitsiz olmamak gerekiyor ama zor artık…
Bu sene ilk defa model takibi yaptım gerçekten şimdiden bunaldım bırakmak üzereyim
İşini hakkıyla profesyonel şekilde yapan arkadaşlar için daha zordur eminim
Allah yardımcımız olsun.
bu sene neden bu lanet kanada tarafi surekli derinlesmis AB uretiyor ne var orada? Cekirdek mi orada. Surekli urettigi ingiltereye daliyor surekli. Hizli uretiyor birde cok yapiyorEkli dosyayı görüntüle 1646ecmwf ufak bir soğuk verdi ay sonuna hiç yoktan iyidir
azordan 23-24ünde hamle gelmesi gerekiyor.2022 benzeri bir azor olması lazım Sibirya istiyorsak
Ekli dosyayı görüntüle 1647
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.