Geçen güncellemedede olmuştu gelmeyecek gibi duruyor kim vermiş gfs miSistem kaçmıyor ve giriyor kıyılara yoğun kar var![]()
Gitti gitti bu sistem kar getirmez anca havayı az çok soğuturAma bu sistem girdi 16,17 aralıkta kaçması olasılığı %40 gelmesi %60 yani kıyalarıda kar getirecek soğuk hava dalgası güçlü bir soğuk
Daha kış başlamadı böyle şeylerin kaçması doğal ocakta olsa dediğin doğruGfs verdi
İnşallah yağar ferat abi yağmasını istiyorum bende ama yağacak gibi durmuyor ben sadece kadir emreyi izliyorum birde kendim takip ediyorum başka kanallara bakmıyorumGörürsün nasılda kıyılara kar veriyor sen meteokolay da söylüyor sen nereden bakıyon ***** haberler inanma
Bende 1 senedir takip ediyorum gelecek gibi durmuyor ama 2022 deki gib biranda aniden gelebilir haklısınTm da böyle kanma ben 1 yıldır bunları takip ediyom yani yanlışımda çıkmadı bende kadir emre hocayı bakıyomda takip ediyom başka haberlere kanma sen tm
Sistemin indiği fotoğrafını atarmısınTm da böyle kanma ben 1 yıldır bunları takip ediyom yani yanlışımda çıkmadı bende kadir emre hocayı bakıyomda takip ediyom başka haberlere kanma sen
AtıyorumGece güncellemesi oldu mu
Biri resim atsın hayrına
Heyecandan uyuyamıyorum
Modeller vermemişGece güncellemesi oldu mu
Biri resim atsın hayrına
Heyecandan uyuyamıyorum
Eyvallah yasinModeller vermemiş
Bu gece değil akşam ki güncellemeModeller vermemiş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.