• 🎉 Hoş Geldiniz!

AtmosferinSesi Sosyal artık kararlı sürümde! 🚀

Gökyüzünden gelen her ses burada yankılanmaya devam ediyor.

14 Aralık Tarihi Soğuk Hava Dalgası Takibi

Wxcharts da güzel haber verdi meteociel güzel haber verdi bu sistem kaçmaz bence ve 15 aralığa kadar beklemesi bekleniyor soğuk hava dalgası doğuda görüküyor 16 17 Aralık da bide soğuk hava dalgası kopup Marmara yada gelebilir kadir emre hocanın dediği gibi

Şuan batı Karadeniz ve Marmara’da yağış sıkıntısı gözüküyor

Güncelleme haber aldım anca gördüm bize soğuk hava dalgası girmiş ve aralıkta ilk kez böyle bişey oluyor inanılmaz bişey orta Karadeniz kar geliyor doğu da geliyor resmini atcam

Marmaraya gelcekmi kocaeliye fln kimsd soylemiyo tahmini olan varmı

Su anda ne desek ***** olur sistemler karisik bir geliyor gidiyor kar geliyo desek ona soyluyosun o ona soyluyo o ona soyluyo sistem gidincede soyleyen kisi sikintiya giriyor o yuzden tahmin yapmaz iyi olmaz gelebilir ama tam sistem oturmadi yerine bu aksam birazdaha sistem inerse istanbula kar yapabilir ama inerse
Marmaraya gelcekmi kocaeliye fln kimsd soylemiyo tahmini olan varmı

bu hava konularında hiç bir bilgim yok neredeyse sadece Kadir hocanın yayınları takip ediyorum ama gördüğüm sürekli modeller vs takip ediyorum batılama var. Sistem TR gelir demiyorum ama ucundanda olsa aralık ayında şöyle bir şey görmek çok iyi iş. Gerçi benim oturdugum yere yagmaz bu durumda ama hayırlısı

Evt doğru ama bu soğuk hava dalgası Karadenize gelmiş inmiş bile kaçamaz inmiş da nereden kaçabilir daha belirlenmedi ama iç kesimlere kadar inmedi karednize inmiş burada ben ***** haberlere bakmıyorum Kendim bakıyom

Batı Karadeniz ve Marmara için bazı yerlerde soğuk iyi ama yağış yok

Abi gerçekten anlamıyorum ya 20-30km deki tarihi bir soguk kaciyor akşam güncellemeside öglenle aynı bu arada umarım ki soğuk diger güncellemelerde iner

Abi gerçekten anlamıyorum ya 20-30km deki tarihi bir soguk kaciyor akşam güncellemeside öglenle aynı bu arada umarım ki soğuk diger güncellemelerde iner
İnsallah az batılar şuan batı Karadeniz Marmara yağış yok soğuk yeterli olabiliyor

Hocam bu mesaji goruyor isen ne olur yayinlari saat 10 gibi yap 11 lere birakma okul saatlerimize uymuyor izlemezsemde kafama takili kaliyor

Yeni konular

Geri