Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aakreon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yapay zekayami inanalım kendilerine mi

Ekli dosyalar

• IMG_20251220_141812.jpg
    IMG_20251220_141812.jpg
    573.1 KB · Görüntüleme: 15
Buda gfs ninki

Ekli dosyalar

• IMG_20251220_142301.jpg
    IMG_20251220_142301.jpg
    529.5 KB · Görüntüleme: 12
Araştırdım AI Ifs soğuğun inecekmi inmeyeceğim gibi konularda uzun vadede iyi 7 gün üstü sürelerde daha etkili 7 gün altı ecmwf daha mantıklı çıktı yaratıyormuş araştırdım ve bizim kar beklentimiz olduğu için ecmwf ye bakmak daha mantıklı

Değerli Sosyal üyeleri, umarım iyisinizdir! Telefondan Sosyal’i ziyaret eden ve havanın nabzını tutan üyelerimize bir tavsiyemiz bulunuyor.

Sosyal’i telefonunuza uygulama olarak indirebilirsiniz, PWA (Web uygulaması) olarak Sosyal’i cihazınıza yüklemek için menüye dokunun, en altta “Yükle” butonuna basarak cihazınıza favori meteoroloji forumunuzu yükleyin! Bu sayede bildirimleri açabilir ve takip ettiğiniz konulara gönderilen yeni mesajlardan anında haberdar olabilirsiniz. İyi sosyaller!

IMG_2292.jpegIMG_2293.jpeg

ispanya tarafinda ki alcak basinci yansimasi bu ama diagramlarin bakin HICBIRI ispanya ve etrafinda alcak basincin olacagini desteklemiyor modeller koyuyor birtek. Sahsen avrupanin bir yuksek yemesini bekliyorum soyle 25-26 araliktan sonra ozellikle afrikadan izlandaya kadar ulasan ki sabah bu dedigimi bazi modeller vermis. Izlandadan gelen ispanyaya oturan o inatci alcak basincin orada 15 gun kalmasi gibi bir sey OLAMAZ

Geri