havadaKarada
Hava Meraklısı
10 daha ekle ancak bu yağış yollarda tutsada örtü alacak yerler araç üstleri çatılar ve çimenler olacaktır yoğunluga bağlı tutacak erime hızlı olacak yağış önemli bekleyip göreceğiz100 rakım kaç olur peki
10 daha ekle ancak bu yağış yollarda tutsada örtü alacak yerler araç üstleri çatılar ve çimenler olacaktır yoğunluga bağlı tutacak erime hızlı olacak yağış önemli bekleyip göreceğiz100 rakım kaç olur peki
Yani hocam yollarda kar tutmicak sadece catilardami 10 cm olcak10 daha ekle ancak bu yağış yollarda tutsada örtü alacak yerler araç üstleri çatılar ve çimenler olacaktır yoğunluga bağlı tutacak erime hızlı olacak yağış önemli bekleyip göreceğiz
Kky hafif@blmciturk burda yoğun kar yollarada tutuyo böyle devam ederse 5 gibi yollarda bembeyaz olur orası nasıl
tutma tutar hocam da soğuma yeterli düzeyde değil anlık diğer alanlar kar tutması için musait bu yüzdenYani hocam yollarda kar tutmicak sadece catilardami 10 cm olcak
soğumanın doğuya kayacağı doğru fakat yağışı bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 973
Doğruluk oranı nedir birde güçlümü
10gibi bi seyler geliyorEkli dosyayı görüntüle 974
sessizce takipteyiz
Buraya daha gelmedi hocamsamsunlu foto at bakalım nasıl yağıyorsesin çıkmıyor gömüyor mu yoksa
![]()
bu tarihlerde acıkcası bir beklentim var
8 ocaktan sonra belkide DAHA kuvvetli şov başlıyorbu tarihlerde acıkcası bir beklentim var
Sistem mi geliyor bakamadım çokEkli dosyayı görüntüle 974
sessizce takipteyiz
Hep Batı mı olsunbeyler bence çok doğru değil gibi gelsede batının şansı az gibi gösteriyor inş yağış olur
Herkesin yeni yılını kutlarım, hava durumu platformumuzun güncellemeleri nedeniyle buraya çok göz atamadım. Güzel kar alan bölgelerden video ve fotoğraflarınızı bekliyorum. Videoları Medya merkezimize, fotoğraflarınızı konulara ve medya merkezimize yükleyebilirsiniz.ÖNCELİKLE SİTEMİZİN GÖZDE SAHİBİ @Atmosferturk GÖZDE TAHMİNCİMİZ @kadiremre OLMAK ÜZERE TÜM ARKADAŞLARIMIZIN YENİ YILI KUTLU OLSUN
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.