Papadoyks
Hava Meraklısı
Kağıthanedeyim de zaten Güneş açtıneresindesin reis sen
Kağıthanedeyim de zaten Güneş açtıneresindesin reis sen
Tuzla üvey evlat kaldı bi arkadaş vardı Tuzlada galiba hakikaten hiçbir şey yok benim dayımın isteme merasimi vardı onun için Göztepe'den Tuzla'ya geldi Göztepede bi yarım saattir yoğun kar alıyorduk Tuzla'ya gelmeye başlayınca yavaş yavaş havada yerde kar tanesi falan yok olmaya başladı.. Şuan Tuzla'dayız yağışa dair hiç bir şey yok..İstanbul için sistemin sonuna geldik hayırlı olsun
Hocam burda kar azaldı kar yolada tutmuştu o eridi şuan burda kar hafif hafif eriyo ama yine artcağa benziyo karHocam giresun kiyi kesimi 1 saattir kar yagiyor ama çimlerde ince örtü oluştu ve lapa lapa durmadan
Hocam hafif kuvvet devam goreleHocam burda kar azaldı kar yolada tutmuştu o eridi şuan burda kar hafif hafif eriyo ama yine artcağa benziyo kar
Hocam daha siddetlencekmi zayıfladı birazGİRESUN HATTI SES VER KAR NASIL YAĞIYOR
zaba kadar burdayık zaba kadarHocam daha siddetlencekmi zayıfladı biraz
Hocam yağmura cevirdizaba kadar burdayık zaba kadar
kıyılar öyle hocam tahminim de bunu özellikle belirttim akşam saatlerinde sıcaklıklar biraz daha düşecektirHocam yağmura cevirdi
Burda'da yoğunlaştıHocam yağmura cevirdi
Hocam şimdi akşam yagars ayarın tatil olurumkıyılar öyle hocam tahminim de bunu özellikle belirttim akşam saatlerinde sıcaklıklar biraz daha düşecektir
yüksekler gömülecek muhtemelen tatil olur olmasa bile gitmenize gerek yokHocam şimdi akşam yagars ayarın tatil olurum
Peki kıyı kaç cm oluryüksekler gömülecek muhtemelen tatil olur olmasa bile gitmenize gerek yok![]()
söylemiştim 10+ alırPeki kıyı kaç cm olur
100 rakım kaç olur pekisöylemiştim 10+ alır
Hocam son sorum saat kaçta etkili olursöylemiştim 10+ alır
6 12 arası radar takibiHocam son sorum saat kaçta etkili olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.