--°
Yükleniyor
İnşallah yanılırlar. Düzce aldı alacağını. Sıra İstanbulda olmalı.Ekli dosyayı görüntüle 888
EN MAKUL ECMWF verisi diğer 2 modelde bu beklenti düzce sakarya hattına ARTIK BEKLEYİP göreceğiz
ALMALIYIZ yani gerçekten böyle olursa ne bahtsız bir şehir burası ya. Allah'ım nolur İstanbul'a, yalvarıyorum..İnşallah yanılırlar. Düzce aldı alacağını. Sıra İstanbulda olmalı.
Bu sistem özellikle İstanbul adına çok önemli. Bir sonraki kar yağışı en erken 13-15 ocakALMALIYIZ yani gerçekten böyle olursa ne bahtsız bir şehir burası ya. Allah'ım nolur İstanbul'a, yalvarıyorum..![]()
Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum galiba buralardan rüzgarlar DEKleri Batı Karadeniz'e itiyor vortex de gelmeyecekse ben dükkanı kapatmaya gidiyorum. Aşırı moralim bozuldu üstüne üstlük galiba en 2 hafta daha kar olmayacak..Bu sistem özellikle İstanbul adına çok önemli. Bir sonraki kar yağışı en erken 13-15 ocak
Yanlız gerçekten şuan denizin oluşturduğu tüm yağışlar hızla batı karedenize doğru akıyor.Arkadaşlar hakkınızı helal edin ben gidiyorum galiba buralardan rüzgarlar DEKleri Batı Karadeniz'e itiyor vortex de gelmeyecekse ben dükkanı kapatmaya gidiyorum. Aşırı moralim bozuldu üstüne üstlük galiba en 2 hafta daha kar olmayacak..
Bu belkide yakın tarihin en güçlü geçen kuru soğuğu olma ihtimalini taşıyor İstanbul için?Yanlız gerçekten şuan denizin oluşturduğu tüm yağışlar hızla batı karedenize doğru akıyor.
Evet. Uzun zamandır eski 43 44 gelmiyordu istanbula. En son 2022 de eksi 41 gelmişti. Ama o vortex oluşturmuştu.Bu belkide yakın tarihin en güçlü geçen kuru soğuğu olma ihtimalini taşıyor İstanbul için?
Bi yarım saat daha beklicem sanki DEKlerin bi parçası Avrupa yakasından girebilirmiş gibi duruyor sanki sanki..Ahaa Avrupa yakasına doğru toplanıp giren bi DEK kütlesi var sanki..
MGM'yi açıp baksana bi radardan hareketini sanki bir şeyler topluyor (DEK)Görsel atsana kanka
AttımGörsel atabilirmisin
Hatta Anadolu yakasına sanki şimdi?!MGM'yi açıp baksana bi radardan hareketini sanki bir şeyler topluyor (DEK)
Keşke hafif sollasa hem İstanbul hem İzmit hem Sakarya da alabilir sanki sanki..KAR YAKLAŞIYOR....
Ekli dosyayı görüntüle 891
İnatla Düzceye Boluya doğru gidiyor ağır kütle hafif olan bize geliyor gibi sanki sanki..KAR YAKLAŞIYOR....
Ekli dosyayı görüntüle 891
Hadi agacım seri seri hadi bekleme yapma in İstanbul'a artık..MGM'yi açıp baksana bi radardan hareketini sanki bir şeyler topluyor (DEK)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.