--°
Yükleniyor
şayet böyle bir şey olursa akdeniz AB si güçlenir Azor avrupayı ele geçirir tek sıkıntı yukarıdaki 975 AB ama onun içinde çekirdeğin ben doguya kayıp üstümüze geleceğini düşünüyorum en azından yakında olacak. ECMWF ve GFS çekirdeği orada vermişler ama dün akşamda Avrupa ve amerika kısmı birleşiyor diyorlardı gittikçe modeller bizim için çok daha iyi çıktı vermeye başlıcak şu hafta bi geçsin haftaya perşembe gibi yine başlarız sogukların konumunu ve gücünüAkdeniz AB si ve sogukların donuk çeşme açılmış gibi üstümüze sürekli akması? Ekli dosyayı görüntüle 841
Bir sonraki sistemde 30+ kar yağmazsa İstanbul'a kahrolurum..İstanbul'da yaşıyorum 2 gündür Bolu'da Kastamonu'da çekilmiş video ve fotoğraflara bakıyorum. Şuan evde kuduruk bir şekilde ekrana ekmek bandırıp yiyorum. Acayip kıskandım hem de nasıl..
Tamam hocam teşekkür ederimFull kar yağacak 30 cm bence alır
Bir sonraki sistemde 30+ kar yağmazsa İstanbul'a kahrolurum..
Hocam uyarı yapılmış bazı ilçelere kar yağışı için bu gece doğrumu acaba 10 cm alırmıyız bu uyarılan ilçelerAma Gfs nin dediği olursa sabah kar olur ve yağan yere yapışır tutar
Hocam uyarılan ilçeler arasında Avrupa yakasında var geceki kar yağışı içinİstanbul akşam KAR yağışı var. Avrupa yakasına yağmur bekliyorum. Avrupa yakası dek için erken. 31 aralık ve özellikle 1 ocakta dek yarışları daha yoğun. Anadolu yakasına ise 1 ocakta vortexin bir kısmı vuracak gibi. Bu akşam yağış gelirse trafik sabah kitlenir. Okullar tatil olabilir. (Anadolu yakasında yüksek kesimlerde)
19 ilçede. Kuzey ve yüksek kesimlerde ki ilçelerde. Valilik açıklamış..Hocam uyarı yapılmış bazı ilçelere kar yağışı için bu gece doğrumu acaba 10 cm alırmıyız bu uyarılan ilçeler
İlçeler.19 ilçede. Kuzey ve yüksek kesimlerde ki ilçelerde. Valilik açıklamış..
Ya ben anlamıyorum bu modeller,hava durum tahminleri ne işe yarıyor o zaman
ss atsana hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.