Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Harbi ne desek yanlis olur -12 veripte kar vermiyosan gelen sistem gelme daha iyi kuru sogugu biz ne yapalim sicak hava ver aralarinda bir fark yok zaten

Ekli dosyalar

• ecmwf-1-72.png
    ecmwf-1-72.png
    46.2 KB · Görüntüleme: 7
Dek çok kötü ya şans yağışı o nereyi vurursa ora beyazlar bize il geneli lazım. Ben kar yağacağına inanıyorum. Modellerin yanıldığı bir nokta olmalı. İnşallah vortex oluşur ya

6 gün önce verdiği yağışa bak ne olmuş olabilirde bu duruma geldi

Ekli dosyalar

• 2026-01-01T18_00_00Z (1).jpeg
    2026-01-01T18_00_00Z (1).jpeg
    667.9 KB · Görüntüleme: 33
Ocak 7'si gibi güçlenen Azor avrupaya inen sogukları üstümüze atabilir. Bizdede YB çıkıyor o sırada ama Azor desteği ile soguk üstümüze gelebilir. Şuan model bunu yansıtmamışta olsa bu gelecek sistemler için koridorun açılmasına sebep olabilir1767034982456.png1767035008029.png1767035024655.png
Şahsen bu oluşumu 8-9 Ocak gibi bekliyorum. Vade uzun ama Ocak ayında soguk tarafta olmamız endekslerin çakılması ve Girdabın ani düşüş ve çıkışta olması bizim için avantaj.

Ksdir hocam yayin acsanada bilgi alsak su an cok karisik ortslik hele istanbul icin

İSTANBUL NE DURUMDA ? ❄️Yılbaşı gecesi İstanbul'un durumu öyle karışık ki... 2-3 cm'de kar yağabilir, 10-20 cm de kar yağabilir. Öyle bir belirsizlik var. O yüzden duyuru yapamıyoruz. Çok kritik. Kar yağacak ama miktarı ne? bilmiyoruz Kimse bilemez şu an. Süprize açık...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri