Turgay kırac
Fırtına Takipçisi
Icon en yakın vadede dünya 3.sü araştırdım azda olsa güvenilirArkadaşlar İkon son güncellemede egede alçak basınc patlatmıs suan ikonu takip edin acill
Icon en yakın vadede dünya 3.sü araştırdım azda olsa güvenilirArkadaşlar İkon son güncellemede egede alçak basınc patlatmıs suan ikonu takip edin acill
Bende hala yağış gözükmüyorİcon ne yapmış atabilecek varmı
Ben geliyorum kral bende Avrupa yakası için geliyomALLAHIM TEK İSDEĞİM ŞU YIKILASI GAZİOSMANPAŞADA 1 OCAKTA 20CM KAR GÖRMEK PATLAT ABİİİİ EGEEEEEE
Deliricem vallahi ben greve çıkıyom 31 aralıkta göşürüz model felan bakmıcam 30 aralıkta ne olucak bakıcam benle greve gelen varmı
Gfs ile aynı Marmara egede yağış yokBakın alçak basınc egede patlayıp sistemi tamamen indiriyor
Buna inanmalı mıyız hocam ne diyorsunuz??Bakın alçak basınc egede patlayıp sistemi tamamen indiriyor
Gfs nin aynısı pek değişen bi şey gelmedi banaBuna inanmalı mıyız hocam ne diyorsunuz??
İkon kısa vadede tutarlıdır aslındaBuna inanmalı mıyız hocam ne diyorsunuz??
Az sonra güncellenince yağışı atacağım suan tam gelmediGfs nin aynısı pek değişen bi şey gelmedi bana
Tutarlıda sevinilecek ne vermiş kiİkon kısa vadede tutarlıdır aslında
Ben yatıyorum sabaha güzel çıktılar dileğiyleAz sonra güncellenince yağışı atacağım suan tam gelmedi
Egede alcak basınc patlayıp sistemi ustumuze cekiyor ve belkide inanılmaz kar yagısları gorebilirizTutarlıda sevinilecek ne vermiş ki
İyi gecelerBen yatıyorum sabaha güzel çıktılar dileğiyle
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.