Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Ulan başta İstanbul du şimdi 60 il oldu. Bu havaforum var ya etkileşim için herşeyi yapar ya..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251228_213522_X.jpg
    Screenshot_20251228_213522_X.jpg
    817.2 KB · Görüntüleme: 23
İstanbulda; Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Bakırköy ilçelerine kar yağmıyorsa. Yerde 5-10cm kar olmayacaksa kar yağmamış demektir. Anlaşılan yağmayacak..

Ah, s*** here we go again.. sanki yeteri kadar kar yüzünden tatil gördük te bu kadar tatil yetiyor oluyor. Hiç adil değil be..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251228_214010_X.jpg
    Screenshot_20251228_214010_X.jpg
    311 KB · Görüntüleme: 19
Ya arkadaşlar en iyi windy in hava radarına bakarak anlarsınız rüzgar bu şekilde estikçe bursa istanbul çanakkale balıkkesir bu civarlar hiçbişi almaz dek yağışları avrupa yakasını yalayıp batı karadeniz den içeri giriyo rüzgar yönü değişmedikçe yağış çok zor

Ya Kadir hocam bu yayın başlığı ne ya? İstanbul 15 20 kar alacak gibi bir vibe verdi ki öyle bir şey olmayacak olması beni yerin dibine sokuyor..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251228_220235_Chrome.jpg
    Screenshot_20251228_220235_Chrome.jpg
    311.7 KB · Görüntüleme: 14
kanka böyle diyonuzda
Ya Kadir hocam bu yayın başlığı ne ya? İstanbul 15 20 kar alacak gibi bir vibe verdi ki öyle bir şey olmayacak olması beni yerin dibine sokuyor..
türkiye istanbuldan ibaret değilki istanbul bursa balıkesir çanakkale ordan aşağı çizgi çiz 6 7 şehir dışı yoğun kar alıcak kar haritalarına baksana gayet normal bu başlığı atması

kanka böyle diyonuzda

türkiye istanbuldan ibaret değilki istanbul bursa balıkesir çanakkale ordan aşağı çizgi çiz 6 7 şehir dışı yoğun kar alıcak kar haritalarına baksana gayet normal bu başlığı atması
Ama İstanbul Türkiyenin %25'idir bunu kimse inkar edemez

tamamda istanbul için yoğun kar dese haklısın bende bursada oturuyom bursayada kar yağmıcak ama ben üstüme alınmıyom şimdi 60 şehre yoğun kar yağıcaksa adam yoğun kar geliyo der başlığa istanbul yazmadıktan sonra senin alınmaman lazım

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri