Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Doğu Karadeniz'de durum pek iç açıcı değil çunku sonbaharda 3 ayda sadece 20 gün yağmur yapmıştır ve sadece kuvettli bir tane vardı oda yer yer 300 mm di

Ona da şükür bi kar yağışının görsek te..
Valla ben kendimi öyle tatmin edemiyorum hocam ya. Yani marmaradan gelen sistem Trabzona Şanlıurfaya ırağa 1 metre kar bırakırken yanı başımızdaki Sakaryayı kara gömerken ben havada yalandan kar görmek istemiyorum. Avrupa yakası daha da beter zaten. Ocağın ilk 2 haftası komple kötü zaten. Bu sistem tutucu kar yağması lazım.

Konuya katkıda bulunan değerli üyelerimiz, zaman zaman yaşanan tartışmaları izliyoruz. Hakaret ve yasal tahkikata sebep olacak ögeler hariç işlem uygulamıyoruz. Sosyal’i duyururken özgür ve hür bir tartışma alanı sunacağımızı belirtmiştik, kişilerin bilgi düzeyine/içeriklerine saygılı yaklaşmaya özen gösterelim.

Konuya katkıda bulunan değerli üyelerimiz, zaman zaman yaşanan tartışmaları izliyoruz. Hakaret ve yasal tahkikata sebep olacak ögeler hariç işlem uygulamıyoruz. Sosyal’i duyururken özgür ve hür bir tartışma alanı sunacağımızı belirtmiştik, kişilerin bilgi düzeyine/içeriklerine saygılı yaklaşmaya özen gösterelim.
Sence Istanbul vortex alırmı

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri