mucogog
Fırtına Takipçisi
Şu yağışların yarın düzelmesi dileğiyle
Ee nolcak şimdi bu terimlere pek hakim değilim?Bismillah eco basladi
Ecmwf yani avrupa tahmin modeli güncellemeye başladıEe nolcak şimdi bu terimlere pek hakim değilim?
Ecmwf guncelleniyo 1 Ocak sisteminin şiddeti belli olur İstanbul yağışı olabilir ve 1 Ocak gücü ve karlı bolgelerEe nolcak şimdi bu terimlere pek hakim değilim?
Kar yağacak zaten de tutucu değil yani kardeniz 90 cm 1 metre kar alırken İstanbul 3cm ile yetinecekKadir hocanın attığı videoda marmaraya yılbaşını işaret etti
İstanbul gg diyor yine..Kadir hocanın attığı videoda marmaraya yılbaşını işaret etti
Ona da şükür bi kar yağışının görsek te..Kar yağacak zaten de tutucu değil yani kardeniz 90 cm 1 metre kar alırken İstanbul 3cm ile yetinecek
tadını çıkar hocamEkli dosyayı görüntüle 738boluda durum bu şekilde ve Ülkenin diğer bölgeleride buraya yagan kar kadar ve daha fazlasını hak ediyor
Yaylalar desek daha doğru olur hocamKar yağacak zaten de tutucu değil yani kardeniz 90 cm 1 metre kar alırken İstanbul 3cm ile yetinecek
Valla ben kendimi öyle tatmin edemiyorum hocam ya. Yani marmaradan gelen sistem Trabzona Şanlıurfaya ırağa 1 metre kar bırakırken yanı başımızdaki Sakaryayı kara gömerken ben havada yalandan kar görmek istemiyorum. Avrupa yakası daha da beter zaten. Ocağın ilk 2 haftası komple kötü zaten. Bu sistem tutucu kar yağması lazım.Ona da şükür bi kar yağışının görsek te..
Sence Istanbul vortex alırmıKonuya katkıda bulunan değerli üyelerimiz, zaman zaman yaşanan tartışmaları izliyoruz. Hakaret ve yasal tahkikata sebep olacak ögeler hariç işlem uygulamıyoruz. Sosyal’i duyururken özgür ve hür bir tartışma alanı sunacağımızı belirtmiştik, kişilerin bilgi düzeyine/içeriklerine saygılı yaklaşmaya özen gösterelim.
5500m’de -42’lerin cirit atması kısmı gerçekleşirse Karadeniz alçağı ihtimalini düşünebiliriz. Vade çok uzak değil, takip edelim.Sence Istanbul vortex alırmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.