ege1621
Hava Meraklısı
gfs -42 indirmis yağıslar gelecek gibi
çok zor yaşöyle bişey isteriz @atmosfer
her zaman atmosferde ihtimal var.Sıkıntı Surda yağıs gelecek mi aksam zaten bahseder kadir hocaacaba yılbaşı sisteminde istanbulu vortex oluşturma ihtimali varmı % kaç
hocam dek varda rüzgar batı karadenize atıyorİstanbul'daki dekler felan ihtimal varmı ne zamana kesinleşir acaba
dekller artı saun kötünün iyisiİstanbul'daki dekler felan ihtimal varmı ne zamana kesinleşir acaba
düzeliyor gibi yavastan ama bence cephe yağısı gelecek gibi -42 inmishocam dek varda rüzgar batı karadenize atıyor
Vay be bide o zamsn ki mgm gunesli normsl bir mart gunu demisti ama herhalde teknoloji daha cok gelismemisti ondandırçok zor ya
vortexler son anda belli olduğu için büyük ihtimal mgm gözden kaçırmıştırVay be bide o zamsn ki mgm gunesli normsl bir mart gunu demisti ama herhalde teknoloji daha cok gelismemisti ondandır
Yuh yaTüm karedeniz soğuğun kırıntısını alıp sağanak kar alırken asıl soğuğu alan marmaraya bak. Özelliklede İstanbul. Çok kötü asıl soğuk istanbulda ama yağışı yok. Ben buna inanmıyorum. Eğer bu sistemde İstanbul kar almaz ise ben model takibini bırakırım
Ekli dosyayı görüntüle 728
bende katılıyorum buna ya nası olabiliyor böyle bişeyTüm karedeniz soğuğun kırıntısını alıp sağanak kar alırken asıl soğuğu alan marmaraya bak. Özelliklede İstanbul. Çok kötü asıl soğuk istanbulda ama yağışı yok. Ben buna inanmıyorum. Eğer bu sistemde İstanbul kar almaz ise ben model takibini bırakırım
yağıs 48saate kadar değisir.Tüm karedeniz soğuğun kırıntısını alıp sağanak kar alırken asıl soğuğu alan marmaraya bak. Özelliklede İstanbul. Çok kötü asıl soğuk istanbulda ama yağışı yok. Ben buna inanmıyorum. Eğer bu sistemde İstanbul kar almaz ise ben model takibini bırakırım
Bence modelin dedeigi gibi karadeniz ve Istanbulda alicskyağıs 48saate kadar değisir.
Evet ama yağış miktarı değişir. Modeller yağışı verkiyorki miktarını konuşalımyağıs 48saate kadar değisir.
karayel...Tüm karedeniz soğuğun kırıntısını alıp sağanak kar alırken asıl soğuğu alan marmaraya bak. Özelliklede İstanbul. Çok kötü asıl soğuk istanbulda ama yağışı yok. Ben buna inanmıyorum. Eğer bu sistemde İstanbul kar almaz ise ben model takibini bırakırım
karayel değisirisekarayel...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.