Kardeşim bak senin yaşın küçük muhtemelen, kafanda bağlantıları kuramıyorsun, iletişim yeteneğin de zayıf. Senin yazdığın yazıyı alıntılamadım zaten ona cevap da vermedim, senin diğer yazdığın mesajı alıntıladım. Zaten bahsettiğin 2017 ile kıyasladığın yazı ise bir kere daha okunacak bir yazı değil, çok büyük bir tespit falan yaptığını sandın herhalde, var olmayan sistemi sanki görüntüsü belliymiş de böyle gelecekmiş gibi başka sisteme benzetiyorsun. Sen burada oku sadece, biraz daha geliştir kendini sonra yazı yazmaya başla.Hocam siz ne anlatıyosunuz ya ben yukarıdaki yazımda 2017 ile aynı oluşumun olduğunu yazdım ve geldiniz boş boş yazı yazıp bilmişlik taslıyosunuz. Yazımı bi kere daha okumanızı tavsiye ederim
Bu cephenin oluşma şansı yokmu o tarihteşuan yağan cephe yağışı deniz etkisi karayelde çöküyo yanlış bilmiyorsam
Kral öyle diyorsunda kasımda gelmedi aralık dedik aralıkta gelmedi ocak dedik. Ocakta gelmedi şimdi şubat demeye ümidi kalmadı insanların. Ayrıca mart ayında istanbula tutucu kar çok zor. O dediğin 10 yılda 20 yılda bir olan şeyler. Ocak 2. Haftasına odaklanmak lazım artık. Bu kış çok kötü özellikle İstanbul açısından. İnşallah doğu bölgelerimiz en azından güzel yağış alır. Barajlar çok kötü durumda.hacılar bazıları kışı bitirmiş bu işin ocak 2. yarısı şubatı + martı var martta istanbula 1 metre kar yağdığını unutmayın yani her gelen bize gelemez zaten bize 14 aralık geldi kaçırdık 27 aralık geldi kaçırdık 29 geldi kaçırdık 31 aralık bi nebze güzel ama onuda kaçırdık gibi herşey bize gelemez zaten 10 gün avrupaya verir şartlar sağlandımı tekrar türkiye soğuk paterne girer daha 2 aydan fazla var kış yeni başladı
insan dogası hocam her zaman böyledir bizdede var. Sineklerin Tanrısı kitabı zaten bunun bir yaşı olmadıgını dile getiriyor. Öneririm. Sistem gelmediğinde yada veriler OK olmadıgında olumsuzluk yaymaktansa olabiliteyi konuşsak çok daha iyi olabilirHer sistem de bir aksilik olduğunda forumda millet birbirine düşüyor. Moderöterlerde müdahale etmiyor. Arkadaşlar birbirinizi yemeye gerek yok. Sakin olun lütfen.
Ben bu yıl en azından 1 2 tane kar yağışı görmek istiyordum sizin yazdıklarınız içimi kararttı. Allahtan Şubat ayının ilk haftasından itibaren Prague'ta üniversite okumaya başlıcam en azından 1 2 kere oralarda görürüm diye düşünüyorum ama bi yandan da küçük bir kardeşim var kar yağarken dışarı çıkmak istiyor bari onun hatrına doğru düzgün bi kar yağışı görsek iyi olur ya.. ama sizin yazdıklarınızdan sonra beklentiyi 0'a indirdim..Kral öyle diyorsunda kasımda gelmedi aralık dedik aralıkta gelmedi ocak dedik. Ocakta gelmedi şimdi şubat demeye ümidi kalmadı insanların. Ayrıca mart ayında istanbula tutucu kar çok zor. O dediğin 10 yılda 20 yılda bir olan şeyler. Ocak 2. Haftasına odaklanmak lazım artık. Bu kış çok kötü özellikle İstanbul açısından. İnşallah doğu bölgelerimiz en azından güzel yağış alır. Barajlar çok kötü durumda.
Evet katılıyorum.insan dogası hocam her zaman böyledir bizdede var. Sineklerin Tanrısı kitabı zaten bunun bir yaşı olmadıgını dile getiriyor. Öneririm. Sistem gelmediğinde yada veriler OK olmadıgında olumsuzluk yaymaktansa olabiliteyi konuşsak çok daha iyi olabilir
Umutsuzluk aşıladıysam pardon. Amacım o değildi. Bende kar görmek istiyorum ama sistemler ve veriler böyle olunca biraz realist konuşmak istedim. Çok fazla umutlanmak da iyi değil sonra daha çok üzülüyoruz.Ben bu yıl en azından 1 2 tane kar yağışı görmek istiyordum sizin yazdıklarınız içimi kararttı. Allahtan Şubat ayının ilk haftasından itibaren Prague'ta üniversite okumaya başlıcam en azından 1 2 kere oralarda görürüm diye düşünüyorum ama bi yandan da küçük bir kardeşim var kar yağarken dışarı çıkmak istiyor bari onun hatrına doğru düzgün bi kar yağışı görsek iyi olur ya.. ama sizin yazdıklarınızdan sonra beklentiyi 0'a indirdim..
Evet fazla heyanlanınca daha kötü oluyor. Bundan sonra beklentiyi minimumda tutmak lazım. Bu kış iyi gitmiyor. Yazın ne olacak ben ona korkuyorum. Barajlar tarihin en düşük seviyelerinde şuan. Yağmur bile yağmıyor istanbulaKim ne derse desin beyler ben daha az takip edeceğim boşa heyecan yaratıyor sistemler.14 Aralık sistemi falanda full öyleydi heyecan yaratıyorlar bazı güncellerde bize veriyorlardıki daha fazla kişi siteyi incelesin bence sizde uğraşmayın Kadir hocamızı izlerim o kadar..
Sistem gelse yağış gelmiyorki konuşalımArkadaşlar amaç burada sistemi tartışmak ama tartışırken siz kişisel duygu ve düşüncelerinizi paylaşıyorsunuz yani bence Forum sitesini duygu ve düşüncelere göre değilde olan hava olaylarina göre kullanılmalıdır örneğin: sistemlerin yapacağı etki tartışılmalı ama bazıları kendi düşünceleri yani, bence kaçar,sistemler heyecan verici ama ***** gib şeyleri yazıyor nolur gelen modelleri konuşalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.