havadaKarada
Hava Meraklısı
maalesef öyle olmayacakumarız hepsi icon gibi olur
maalesef öyle olmayacakumarız hepsi icon gibi olur
yak anka ben küçükken 2010 2018 arası her kış en az 20 cm olmak üzere 3 kar yağardı bunlardan biri en az 40 cm olurdu rakımım ufaktan yüksek 250 rakım son 3 yıldır bursaya yağan kar max 10 cm gerisi havada kar 1 ocakra veriyoda yağacak 5 cm 10 cm gidicek bunlar beni tatmin eden rakamlar değil bence marmaraya balkanlardan girmedikçe yağış sıkıntısı çekicekbursaya 1 ocakta yağış veriyor
Şimdi modelleri detaylı inceledim ve 3 Ocaktaki oluşumun aynısı 2017 6 ocakta olmuş tek fark sinir bozucu AB nin olması bizim için şuanki problemin azorun geç kuvvetlenmesi olduğunu düşünüyorum ve tahminimce o ab orda kalması yüksek ihtimal fakat hala ihtimal var umudu kaybetmeyelim atmosfer kaotiktir modeller her an tekrardan verebilir sistemişöyle bir ek yapayım sistem 168h kadar bize vermiyordu bu seneEkli dosyayı görüntüle 712Şimdi modelleri detaylı inceledim ve 3 Ocaktaki oluşumun aynısı 2017 6 ocakta olmuş tek fark sinir bozucu AB nin olması bizim için şuanki problemin azorun geç kuvvetlenmesi olduğunu düşünüyorum ve tahminimce o ab orda kalması yüksek ihtimal fakat hala ihtimal var umudu kaybetmeyelim atmosfer kaotiktir modeller her an tekrardan verebilir sistemi
Modeller tutarsız değil kardeşim boş umut satmayın, siz zaten insanların üzülmesine sebep oluyorsunuzYb kesin değil hocam 3,4 ocakta hala bizde şans var gibi modeller tutarsız umudu kaybetmemek lazım
Kral sen unut 3 ocağı burda milleti umutlandırıp da durma, 3 ocak diye elle tutulur bir şey yoktu bile. Kadir hocanın heyecanına kapıldınız.Ekli dosyayı görüntüle 712Şimdi modelleri detaylı inceledim ve 3 Ocaktaki oluşumun aynısı 2017 6 ocakta olmuş tek fark sinir bozucu AB nin olması bizim için şuanki problemin azorun geç kuvvetlenmesi olduğunu düşünüyorum ve tahminimce o ab orda kalması yüksek ihtimal fakat hala ihtimal var umudu kaybetmeyelim atmosfer kaotiktir modeller her an tekrardan verebilir sistemi
Ben Umut mu satıyorum sence okuma yazman yok herhalde umudu kaybetmemek lazım yazdım o ab orda kalıcak yazdım git bidaha oku kardeşimModeller tutarsız değil kardeşim boş umut satmayın, siz zaten insanların üzülmesine sebep oluyorsunuz
Kral sen unut 3 ocağı burda milleti umutlandırıp da durma, 3 ocak diye elle tutulur bir şey yoktu bile. Kadir hocanın heyecanına kapıldınız.
2. Olarak modeller tutarsız olmasaydı daha 2 güne kadar verilmeyen yılbaşı sistemini vermeyip dün verip bugün yağış vermemezlik yapmazdıModeller tutarsız değil kardeşim boş umut satmayın, siz zaten insanların üzülmesine sebep oluyorsunuz
Kral sen unut 3 ocağı burda milleti umutlandırıp da durma, 3 ocak diye elle tutulur bir şey yoktu bile. Kadir hocanın heyecanına kapıldınız.
hocam çok zor yaEkli dosyayı görüntüle 712Şimdi modelleri detaylı inceledim ve 3 Ocaktaki oluşumun aynısı 2017 6 ocakta olmuş tek fark sinir bozucu AB nin olması bizim için şuanki problemin azorun geç kuvvetlenmesi olduğunu düşünüyorum ve tahminimce o ab orda kalması yüksek ihtimal fakat hala ihtimal var umudu kaybetmeyelim atmosfer kaotiktir modeller her an tekrardan verebilir sistemi
Vallahi zor hocam ama bi umut yine beklentileri en dipte tutmak lazımhocam çok zor ya
31 Aralık her zaman inmesi gereken neden inmediğini anlayamadığımız bir sistemdi. Dün de yağış vermiyordu zaten, ona da efsane dediniz. Ben yazdım yine çok umutlanmayın diye, bir tane modelin bir tane çıktısını görünce o olacak sanıyorsunuz. 3 ocakın da efsane görüntüsü modellerde hepi topu bir kere gözüktü zaten. Ve 3 ocağın efsane olarak gelmesi için rex tipi engelleme ve bir milyon tane daha ekstra koşul gerekiyor. Elle tutulur bi tane destekleyicisi olmayan, gerçek olmayan, bir sistem için bana yazı yazdırıyorsun.2. Olarak modeller tutarsız olmasaydı daha 2 güne kadar verilmeyen yılbaşı sistemini vermeyip dün verip bugün yağış vermemezlik yapmazdı
karayel ile alakalı şimdi bi poyrazımız olucaktıİstanbula balkan sistemleri dışında doğudan gelen canavar adı altında batılı inen sistemlerde ekmek çıkartabiliyor bu tarz basınç dizilimlerinde 1 yaka her zaman kuru soğuk çeker
Hocam siz ne anlatıyosunuz ya ben yukarıdaki yazımda 2017 ile aynı oluşumun olduğunu yazdım ve geldiniz boş boş yazı yazıp bilmişlik taslıyosunuz. Yazımı bi kere daha okumanızı tavsiye ederim31 Aralık her zaman inmesi gereken neden inmediğini anlayamadığımız bir sistemdi. Dün de yağış vermiyordu zaten, ona da efsane dediniz. Ben yazdım yine çok umutlanmayın diye, bir tane modelin bir tane çıktısını görünce o olacak sanıyorsunuz. 3 ocakın da efsane görüntüsü modellerde hepi topu bir kere gözüktü zaten. Ve 3 ocağın efsane olarak gelmesi için rex tipi engelleme ve bir milyon tane daha ekstra koşul gerekiyor. Elle tutulur bi tane destekleyicisi olmayan, gerçek olmayan, bir sistem için bana yazı yazdırıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.