Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Yarında çeker başlarlar yine inşallah
oraya o morlugun inmesi için gronland olması lazım dar bir açıdan öyle diyorlar en azından geniş olursa bizim işimize gelir ama şahsen oraya gitme ihtimalinin 30-40 arasında oldugunu düşünüyorum

İspanya tarafı yoktan yere sürekli AB üretiyor arkadaşlar... GFS ye göre orada ki minik alçak şey yok olmaya geldiği her defada amerika tarafına yanlayıp güç alıyor ama yinede hep orada. Azor için ayın 5-10 arasında büyük bir avrupa atagı var ve yine bize büyük bir soguk hava gelebilir

gefs senaryolarına tek tek baktım gece güncellemesi akşama göre %20 daha iyi vermiş bu sistem bizde sak,n olun

İspanya tarafı yoktan yere sürekli AB üretiyor arkadaşlar... GFS ye göre orada ki minik alçak şey yok olmaya geldiği her defada amerika tarafına yanlayıp güç alıyor ama yinede hep orada. Azor için ayın 5-10 arasında büyük bir avrupa ataggı var ve yine bize büyük bir soguk hava gelebilir
gercekten doğru çok saçma bi yerden alçak basınç çıkıyo olması imkansız bence

benim tek korkum tüm modellerin bu alçak basıncın oraya çıktığını göstermesi
eğerki yarın öğle güncellemesine kadar hala tüm modeller o alçak basıncı gösterirse sistem gider

yılbaşı sistemi %77 ihtimalle geliyo gözüküyo en kötü ihtimalde bile -7 yani kıyılarda sulu kar geliyo
1766877943186.png

acikcası bu sene vur kaç çok yapıyor bu sistemler ben 3 ocak gelmezse 5 ocakta sistem kovalamaya yeniden başlayacagız gibi geliyor ve Azorun yükselmesini bekliyorum

şaka heralde şu görüntü küçücük ab taaa kanadadan avrupaya soğuk çekiyor bune böyle?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251228_080830_Chrome.jpg
    Screenshot_20251228_080830_Chrome.jpg
    402.3 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20251228_080848_Chrome.jpg
    Screenshot_20251228_080848_Chrome.jpg
    378.5 KB · Görüntüleme: 21
Herkese günaydın 31 Aralık sistemi Giresun 100 rakıma ne kadar kar bırakır

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI