--°
Yükleniyor

Kadir hocada dedi fakat gelicek diye kesinleştigfs pek guvenemiyorum ben cok trendi takip eden bir model
dediğim yb üstümüzden kalkmış şükür.hocam 31 aralikdan sonra 2 ana modelde yb vermiş bize![]()
hocam herhangi bir veriye gore avrupaya gitmemesi gerekiyor ya asili kalicak ustumuzde yada bize gelecek. Avrupa gosteren bi guncelleme modelin onu okuyamadigi barizGüncel durum şöyle. Çok yüksek ihtimal ile 31 aralıkta ve 1 ocakta kar yağışı gelecek. Sabah dediğim gibi marmara ve batı karedeniz daha şanslı ama diğer bölgelerde kar alacak. 2,3 ocakta gfs avrupaya vermiş sistemi AMA 4 ocakta balkanlar üzerinden sistemi tekrar Türkiyeye sokmaya çalışıyor. Eğer gerçekten böyle olursa sistem sadece 1 2 gün ertelenmiş olur. Yani 3 ocağı kaçırmış olmayız. Benim tahminim 31 aralıktan 1,2 ocağa kadar kar potasındayız. 3 ocak boş. 4,5 ocak civarı tekrar bir sistem uğrayacak. Ocak ayı süper geliyor. Verilerde bizi destekliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 642
azor biraz daha guclenirse bununda inme ihtimali var
hocam kırmızı renkler gözüküyor azorda daha çok harlanması dileğiyle inşallah iner odaazor biraz daha guclenirse bununda inme ihtimali var
gayet iyiveriler nasıl ? yeni açtım bilgisayarı
biraz daha ust enleme cikip sogugu bolmesi gerekiyor ustten kirmizi olmasi cok iyi ama konumu ust olmalihocam kırmızı renkler gözüküyor azorda daha çok harlanması dileğiyle inşallah iner oda
Bilen bir cevap verebilir mi arkadaşlar
Ege bölgesine kar gelir mi sizce
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.