yunusemre61
Hava Meraklısı
Ukmo muq
Ben sabahtan bahsediyordum
sabah zaten buBen sabahtan bahsediyordum
Pardon 6 gordumdesabah zaten bu
Gelmediki dahaGfs 31 Aralık nasıl
3 4 5 i ne veriyor yılbasına ise verio vermiyo gibi ama gfsai cokğiyi bence gfs de uyarsa ona efsane olacvakgfs yapay zeka
Ikiside gelse muqEkli dosyayı görüntüle 640verecek gibi ama 3 4 ocaktan korkuyorum o sıkıntıya girmez umarımhadi gfs 3 ocak sistemini ver az kaldı güncelenyio
bana sorarsan 2 1 öndeyiz suan dakika 80 hakem tarafsız cok kritik ama cok kritik bugünkü güncellemeler gfs 1 2 3 4ocağı verirse dakika 82 olacak
ındexler bizi gösteriyor zaten korkumuz ab erkenden sevinmeyek ama öndeyizArkadaşlar ben size diyim bu sistem gelir endexler filan bizi gösteriyo ve daha 1 haftalık bi süreç var modeller tedbirli yaklaşıyo biraz zaman geçsin modeller vericek zaten farkındaysanız 1 Ocak ve sonrası için modeller sistemi veriyor ama kısa süreli değişike açık bence gelicek
Gfs vermis 31 araligi bakalim 3 ocaga ne dicek su 31 aralık azcık daha dogulasa dicem zaten karadeniz kıyıları kar alırgrafikler bizim lehimize ama bi tik ani girdap hizinda 31 aralik gibi guncelleme asili kalmasina neden olabilir ama aniden dusuyor 2-3 gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.