--°
Yükleniyor
Hangi sistemleri?bence sistemler düzelebilir şans var umarım gece ve sabah güncellemeleri toparlar
ay sonu bir umut bekliyolarHangi sistemleri?
Hee ok nese boztepeye bi kar duser gece en azından 300 rakımay sonu bir umut bekliyolar
maalesef önemli bir değişim olmaz ise 400+ üzeri bekleniyorHee ok nese boztepeye bi kar duser gece en azından 300 rakım
Nası ya kadir hoca en fazla 5cm diyodu he bide yoroz var sıkıntımaalesef önemli bir değişim olmaz ise 400+ üzeri bekleniyor
Konu içerisinde zaman zaman gerginlik yaşandığını fark ediyoruz. Sistem takibine devam ederken lütfen itidalli davranalım, sistemin ülkemize gelişi ana odak noktamız olsun. Çevre ülkeler şimdiden soğuk atak bizimdir diye paylaşımlar yapıyor.
Öyle tabikide ama hocam burada ki kimsenin diğerine ''ben şuna baktım ben şöyle yaptım'' diyerek üstünlük taslaması yada benzeri bir durum olmasıda söz konusu olmamalı. Herkes günün sonunda ya bölgesine yada ülkeye kar yagmasını istiyor ama biz burada bile kaç defa uyarmamıza rağmen bu olay devam ediyor. Olumsuz veriler illa ki olacaktır ama olumsuz olan şeyler paylaşıldıgında ki yorumların benzerini olumlulardada bekliyor insan o kişilerden.Konu içerisinde zaman zaman gerginlik yaşandığını fark ediyoruz. Sistem takibine devam ederken lütfen itidalli davranalım, sistemin ülkemize gelişi ana odak noktamız olsun. Çevre ülkeler şimdiden soğuk atak bizimdir diye paylaşımlar yapıyor.
Haklısınız, sizlere özgür bir deneyim sunmak adına moderasyon çoğu duruma daha serbest yaklaşmakta ve yasal/Sosyal kurallarını çiğneyen bir durum olmadığı sürece müdahale etmemektedir. Yine de karşılıklı saygı temelinde tartışmayı sürdürmek en önemlisi.Öyle tabikide ama hocam burada ki kimsenin diğerine ''ben şuna baktım ben şöyle yaptım'' diyerek üstünlük taslaması yada benzeri bir durum olmasıda söz konusu olmamalı. Herkes günün sonunda ya bölgesine yada ülkeye kar yagmasını istiyor ama biz burada bile kaç defa uyarmamıza rağmen bu olay devam ediyor. Olumsuz veriler illa ki olacaktır ama olumsuz olan şeyler paylaşıldıgında ki yorumların benzerini olumlulardada bekliyor insan o kişilerden.
Kral sende arada bir bu gelen hava atakları ile ilgili ve sistemler ile ilgili kendi tahmini söylersen güzel olur benceHaklısınız, sizlere özgür bir deneyim sunmak adına moderasyon çoğu duruma daha serbest yaklaşmakta ve yasal/Sosyal kurallarını çiğneyen bir durum olmadığı sürece müdahale etmemektedir. Yine de karşılıklı saygı temelinde tartışmayı sürdürmek en önemlisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.