Noxium
Cephe Avcısı
amerikaya ait hocamcfs olduğunu gördüm ama nereye ait olduğunu bilmiyorum
amerikaya ait hocamcfs olduğunu gördüm ama nereye ait olduğunu bilmiyorum
burdan 8 9 ocak için ekmek çıkar mi bize
Güzel ama çok negatif Avrupa'ya da yaramıyomu gerçi hem iniş hem çıkış var oda kadir hocanın dediğine göre bize yarıyor
hocam o çıkış olmasa batı avrupaya giderdi soğukGüzel ama çok negatif Avrupa'ya da yaramıyomu gerçi hem iniş hem çıkış var oda kadir hocanın dediğine göre bize yarıyor
hocam olabilir ama vade uzun daha şu önümüzdeki sistemleri bi yaşayalım bakacağızburdan 8 9 ocak için ekmek çıkar mi bize
atabilirmisiniz hocam?Aıfs 2017 6 ocaktan iyi vermiş
moralinizi bozmanıza gerek yok hocamYa bu gfs tam bi moral bozma makinesi
Buna güvenmeyin güvenirliği düşük %25
Hocam ona çok takılma netleşince düzelirArkadaslar bu google hava durumunda 2 3 saat kar gösteriyo 5 6 saat yağmur güneş gösteriyo neden öyle
Kankam onlar sallıo rahat ol cuma gunu onlar da degiştirirArkadaslar bu google hava durumunda 2 3 saat kar gösteriyo 5 6 saat yağmur güneş gösteriyo neden öyle
Knkm ortadan girerse Batı aşırı şanssız oluyo yaa ama batıdan girerse çoğu ilimizin şansı varDoguya kar yok yawins duzeltirde ortadan girer
Ya da soguk bize gelene kadar kesilmese iyi zaten yagis sıkıntı degil dogu icin soguk sıkıntıKnkm ortadan girerse Batı aşırı şanssız oluyo yaa ama batıdan girerse çoğu ilimizin şansı var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.