--°
Yükleniyor
bilip bilmeden yorumlara devam edin veya kendi bölgenizin adına konuşmayın.Sistem Marmara yoğun kar yağışı vermi.daha çok değişecek sistemin bize gelme olaılıpo fazlasıyla yüksekGfs sabah 29 aralık için güzel 1 2 3 ocak sistemi avrupaya indirip bizi sıcak yerde bırakmış bırakmış
yılbaşı sistemi erkene çekildi ve ileri ertelendi.bizim ana soğumuz Avrupadan Trakya’dan gireceği için ab ler patlayacak Buda Marmara için efsane.Doğudan girme ihtimallide var o zaman yılbaşı olur şuanki veriler Marmarayı coşturdu.Aksamki yayında görecezHani ben gördüğümü söylüyorum gfs akşam ve sabah ki farkları söylüyorum ve kendi bölgem için değil yılbaşında sıcak yerde burakmış gfs bence birilerine ahkam kesceğine git kendin bak
deki dahil edemiyorlar7 8 ocağa kadar olan toplam yağış miktarı haritası çerçeve yapılıp duvara asılır.
Daha çok erken ama Suan batıdan girmesi ülkeye yarar en cok su oraya ihtiyaç var ve ordan her ülkeye yayılıyorumarım böyle bütün ülke güzel yağış alır
2 ye böl erime payını da hesap etPazar gunu 24 saat e 40 cm kar vermiş ecmw
Dek dahil değil bunlara ve daha erken2 ye böl erime payını da hesap et![]()
GFS miktarları abartı verir en doğrusu icon ile ECMWF bakmakDek dahil değil bunlara ve daha erken
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.