Yılbaşı ÇİFTE Soguk Hava Dalgası Takibi

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
Bakildiginda sistem dogu avrupaya kacarsa veya turkiyeye gelirse tekirdag edirne corlu silivri daha sansli oluyo avrupaya kacarsa buyuk sistem illahi o bolgelere gelir turkiyeye gelirsede gelir

Dusunsene ecmwf yer yer marmara karadeniz dogu anadolu ic anadolu ege akdeniz yer yer 20 cm kar verse sistem kople inse ah ah ihtimal = %30

Hocam bir kez daha soruyorum cevap veren yok Doğu Anadolu kar alırmı ve ne kadar alır cevaplarsanız çok sevinirim 😊

Hocam bir kez daha soruyorum cevap veren yok Doğu Anadolu kar alırmı ve ne kadar alır cevaplarsanız çok sevinirim 😊
Alirmi derken? Dogu anadolu en sansli yer gfs aksam windy de yer yer 40 veya 30 veya 20 cm gosteriyo son 4 gundur hic degismedi

Bakildiginda sistem dogu avrupaya kacarsa veya turkiyeye gelirse tekirdag edirne corlu silivri daha sansli oluyo avrupaya kacarsa buyuk sistem illahi o bolgelere gelir turkiyeye gelirsede gelir
Bakin ben size 15 dk once dedim kadir hoca 5 dk sonra hikaye paylasdi marmara daha sansli diye

su AB ispanyada ki gidecek halen AB veren modeller var yok oluyor sonrasinda tanrinin lutfu gibi bir anda kullerinden doguyor gucleniyo falan az daha zorlasa kasirga falan yapcak bu mevsimde. AB gidecek bu sistemin inmesi icin tamanen

Düzelir yağışlar ya daha kaç gün var sistem geliyo inşallah kuru soğuğunu çekmeyiz 15,20 cm yağsa yeter

Durum
Bu konu mesaj gönderimine kapalı.
ATMOSFERTÜRK Konum...
CANLI
--° Yükleniyor
Nem --%
Rüzgar --km/s
Basınç --hPa
Detaylı Tahmini Gör

Yeni konular

Geri